Нов окоп прокопа в последния ден на парламента председателят на

...
Нов окоп прокопа в последния ден на парламента председателят на
Коментари Харесай

Гюров прокопа нов окоп, търси смелчаци

Нов окоп прокопа в последния ден на Народното събрание ръководителят на ПГ на " Продължаваме промяната " Андрей Гюров.

" Това Народно заседание остана в съпротива на бъдещето. В един все по-дигитален свят то ще остане като парламент на хартията ", съобщи Гюров в заключителната декрларация от името на група си.
-->
Според него 48-о Народно събрание ще се помни с " измененията в Изборния кодекс, под чието знаме се сплоти хартиената коалиция ". Промените в Изборния кодекс пък лири " родилно леке ".

" Днес имаме една неприятна и една добра вест. Лошата е, че това беше Народното събрание на пропуснатите благоприятни условия. Добра е, тъй като най-накрая групите са ясни. Едно устойчиво болшинство в тази зала споделя: " Тук е по този начин. Това е най-хубавото, което можем да имаме ". Но малцинството вътре и болшинството вън към този момент знае, че можем да живеем по-добър живот, че вашето обикновено не е европейското обикновено, че имаш бъдеще, в което триумфът не зависи от това на кого си човек, учебното заведение възпитава гении, а не послушници, и че справедливостта не е резултат от това на кого основният прокурор споделя " шефе ", сподели Гюров.

" Това Народно заседание, което се провали в главните ни задания, няма да ни липсва. Сред целите не бяха правосъдната промяна, Шенген, еврозоната, повишението на качеството на живот на българските жители ", съобщи още Гюров.

И прикани: " Време е за храброст ".

" Скъпи съграждани, не сте сами. С вас сме. И до момента в който не се отхвърляме и до момента в който сме тук, а ние няма да се откажем, вярата за смяна ще живее. И ние ще я реализираме, продължавайки дружно ", приключи Гюров.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР