Носят се слухове, че Биляна Гавазова ще се върне на

...
Носят се слухове, че Биляна Гавазова ще се върне на
Коментари Харесай

Изненада от Биляна Гавазова! Връща ли се на екран

Носят се клюки, че Биляна Гавазова ще се върне на екран. И не приказваме единствено за присъединяване в " Черешката на тортата ", а изобщо да се върне към работата си. 

Това се оказа мощно пресилено, защото тя се е захванала със напълно нова специалност. Много ненадейно за нея е да поеме в тази посока. 
-->
Тв водещата е направила своя организация за пиар и маркетинг.  В новото начинание има съдружничка – колежката й от бТВ радио Тереза Захариева – Апостолова, с която се познават от 15 години.

„ Две девойки със смели сърца и с положителни мисли. Изминали своя журналистически път в най-големите родни медии и мощно уверени, че 20-годишният ни опит тежи доста, само че е единствено постоянна основа. До покрива “ на фантазиите се стига с доста работа. Без да спираш да учиш. Летим от благополучие.

Работим с кеф, ентусиазъм и усмивки на лицата “, призна Биляна Гавазова в обществените мрежи. Наскоро тя се похвали с тапия за приключен курс по имейл маркетинг в Софтуерния университет, който приключи с цялостно отличие.

Тя към този момент има своите клиенти и измежду първите е компанията на мъжа й Тодор. Той отвори магазин преди години и е водач в доставката и монтажа на подови настилки, стенни покрития, мозайки и обзавеждане на баня  пише Шоу Блиц.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР