Носителят на Пулицър“ и автор на световните бестселъри Светлината, която

...
Носителят на Пулицър“ и автор на световните бестселъри Светлината, която
Коментари Харесай

Антъни Доер гостува в „Понеделник вечер“ - новото предаване на БНР

Носителят на „ Пулицър “ и създател на международните бестселъри „ Светлината, която не виждаме “ и „ Облакът Кукуландия “  Антъни Доер е първият звезден посетител в „ Понеделник вечер “ - новото предаване на програма „ Хоризонт “ по БНР , което започва от 21 март. 

Всеки понеделник от 20.00 до 22.00 часа водещият  Иван Русланов ще среща слушателите на „ Хоризонт “ с познати и забавни българи, със международни персони, ще показва кинопремиери и ще споделя вдъхновяващи истории. 

„ За по-различно начало на седмицата. „ Понеделник вечер “ е сбъдната фантазия “, споделя той. 

Предаването ще се пробва да подсказва на публиката, че първата вечер на седмицата може да стартира и свежо . И по реформаторски и положителен метод ще оповестява по-различните вести от седмицата, ще среща от близко с забавни персони с позиция и с обръщение. Първият час на „ Понеделник вечер “ ще бъде за посетител от България – съвременен човек от културното или публично пространство, публицист, музикант, влогър, инфлуенсър, човек на науката. Вторият час ще излезе отвън рамките на страната с забавен посетител от международна големина - публицист, музикант, общественик; с кинорубриката за филмови откъси и за къси изявленията към премиерни филми в афишите; с край - вдъхновяваща история, която ще насочи обръщение към слушателите, че чудесата са на всички места към нас, стига единствено да имаме вяра в себе си .

В първата вечер на „ Понеделник вечер “ на 21 март ще гостува и книжният блогър Теди Рафаилова. В „ КиноРадио “ ще бъдат показани филмите, номинирани за премиите „ Оскар “. Посланието в „ Като за край “ ще пристигна от Едит Ева Егер, унгарска еврейка, която оцелява в Аушвиц през Втората международна война. 

Музиката също ще има основна роля в „ Понеделник вечер “ . Музикалният редактор Дани Стойкова ще подрежда плейлиста на предаването. 

Иван Русланов е публицист и публицист. Роден е през 1991 година. Завършил е публицистика в УНСС. В стратегия  „ Хоризонт ” на БНР работи от 2013 година. Редактор е на предаванията „ 12+3 “ и „ Нещо повече “. От 2020 година е водещ на „ Нощен Хоризонт “. Правил е изявленията с Мей Мъск, Крис Клийв, Лаури Юльонен от The Rasmus, Хавиер Сиера, Мюриел Барбери, Шанън Лий.  

Иван Русланов е създател на два романа „ Черният ангел: Раждането на един от нас “ и „ Среднощни светлини “, на сборника с разкази „ Искри човещина “. Носител е на литературни награди. Разказът му „ Признанието на дървения човек “ е включен в юбилейната антология на Съюза на българските писатели по случай 105 години от основаването му. 

Понеделник вечер “ можете да слушате всеки понеделник от 20.00 до 22.00 часа в ефира на „ Хоризонт “ или онлайн 

Страницата на предаването във фейсбук е 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР