Носителят на 20 титли от Големия шлем Рафаел Надал отново

...
Носителят на 20 титли от Големия шлем Рафаел Надал отново
Коментари Харесай

Надал пак получи крампи на пресконференция

Носителят на 20 трофеи от " Големия шлем " Рафаел Надал още веднъж получи крампи на конференция, този път след сензационното проваляне с 2-3 сета от Стефанос Циципас на четвъртфиналите в Australian Open. Матадора имаше опция да завърши дуела в три сета, само че направи четири съществени неточности в тайбрека и оттова нататък изпусна контрола, като най-после 22-годишният му противник бе по-свежият на корта.

Надал получи крампи на конференцията след срещата, само че излезе от стаята и се върна 5 минути по-късно, с цел да не се случи още веднъж неприятната обстановка от 2011-а година в Ню Йорк, когато се свлече под масата от болежка по време на US Open.

Nadal left the press conference quickly in Melbourne because he felt cramps were arriving and he didn't want to repeat the old US Open memes! This one
— Tennis Majors (@Tennis_Majors) Иначе Матадора съобщи, че не се усеща несретник във връзка с множеството травми, които е имал в кариерата си и че ще направи всичко допустимо още веднъж да се сложи в позиция за офанзива на купата в Мелбърн. Именно там той е триумфирал единствено един път през 2009 година и към момента не може да я дублира.
Wise words, |
— #AusOpen (@AustralianOpen)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР