Носителката на титлата Мисис България 2019 Неделина Цанева получи скъпарско

...
Носителката на титлата Мисис България 2019 Неделина Цанева получи скъпарско
Коментари Харесай

Мисис България Неделина Цанева получи порше за именния си ден

Носителката на купата Мисис България 2019 Неделина Цанева получи скъпарско „ Порше “ от своя брачен партньор точно на именния си ден.

На празника на Св. Неделя на 7.7.2020г.  Неделина била сюрпризирана от мъжа си – предприемача Йордан Петров, който я повикал на среща. На уреченото място я чакал лъскавият подарък, гарниран с алена панделка. Неделина онемяла от неспокойствие и наслада. В първия момент не знаела по какъв начин да реагира, само че обсипала обичания си с целувки и благодарности. Последователите й в мрежата означават, че  в повторението в числата на датата и годината не е инцидентно и е благополучен знак.

Неделина Цанева, която е носителка на извънредно доста трофеи за хубост, съблазън и провокация се похвали с новата облага в обществените мрежи. „ My new baby ”, написа щастливката.

Cъc cъпpyгa cи – Йopдaн Πeтpoв ce зaпoзнaвa минaлaтa гoдинa и мaлĸo cлeд тoвa двaмaтa ce oжeниxa нa пищнa цepeмoния. A пo-ĸъcнo Цaнeвa cтaнa и „ Mиcиc Бългapия 2019 ”.

Двамата живеят в Благоевград. В последно време хубавицата светската шумотевица, но  дефилира на влиятелни фешън събития, занимава се с щедрост. Освен това дружно с мъжа си ръководи автокъща и е на мнение, че дамите би трябвало да работят и да се занимават с нещо, само че мъжете би трябвало да са по-успешни.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР