Носи се упорит слух, че в неделя вечер Киро ще

...
Носи се упорит слух, че в неделя вечер Киро ще
Коментари Харесай

Юрист алармира какво да очакваме неделя вечер от Кирил Петков. Това в bTV е само началото

Носи се твърдоглав слух, че в неделя вечер Киро ще нахлуе в малкия екран, ще прекъсне прогнозата за времето и ще ни адресира за основаването на различен парламент на „ Промяната “ и редом държавно управление на „ Промяната “, ръководени от него, тъй като е водач и най-ясно може да показа политиките и да си довърши работата.

Ще се нарекат ръководство на Кироландия, с цел да не се бърка с България, тъй като този бранд – България, е злепоставен, тъй като Бойко Борисов и всевъзможни други са определени от някакъв народ в Народното събрание. За административните потребности на различната и паралелна власт, се чака да изиска постройката на НДК, АЕЦ „ Козлодуй “ и няколко хотела по Южното Черноморие.

Ще се доставят с газ от медиатори на „ Газпром “, тъй като са срещу „ Газпром “, но различен път. В различния парламент ще заседават единствено правилни на „ Промяната “ фрагменти, подбрани персонално от Ленчето след малко изявление. В паралелното държавно управление Киро ще работи самичък, тъй като други единствено биха му пречили да си довърши работата.

Асен, Ждрольо Минчев и Мирилайлай (Лорер) на ротационен принцип ще извършват функционалностите на държавен глава, с цел да се пука от гняв Радев, а Калинка Константинова от АмБъл ще съставлява Кироландия в ООН-ето. Татко Петко – шеф на „ Капитан Андреево “ в сянка и специфичен делегат в Белия дом. Кироландия няма да има конституция, тъй като единствено пречи и изобщо това конституциите са досадна светиня от предишното.

Общо взето това е управническата скица която се върти в главата на Киро. Подредена, ясна – куролация на макс и алангро на толеранцията. Ако ме разбирате какво ви изпращам.

От Facebook профила на Борислав Цеков
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР