Нона Йотова, която редовно качва селфита от ежедневието си на

...
Нона Йотова, която редовно качва селфита от ежедневието си на
Коментари Харесай

Нона Йотова се снимала гола за мъжко списание - slava.bg

Нона Йотова, която постоянно качва селфита от всекидневието си на народен представител, би могла да показа в мрежата малко по-различни фрагменти.

На тях актрисата, която през 2017 година влезе в Народното събрание от гражданската квота на Българска социалистическа партия, 20 години по-рано се кипри без облекла за авторска галерия на фотографката Евелина Андреева. Тогава Нона неслучайно твърди, че позирането за актова фотосесия е полуда и наслаждение от осовбодените задръжки.

Пред камерата тя е същинска дибидюс фея - като героините от баладите й. Бюстът й е наедрял, тъй като по това време кърми сина си Йоан. В изявление за мъжкото списание "Клуб М ", където излизат няколко от еротоманските фотоси, Нона прави поразителни самопризнания.

Те са в необикновен синхрон с облика й върху корицата - тялото й е изрисувано от горе до долу с пастелни бои, а тя е сложила длан със наследник маникюр върху най-милото си преди епилация. Нона признава, че си пада по тъмни мъже с гореща, макар, че някогашният й брачен партньор е ярък със сини очи. И през днешния ден обаче не е ясно дали Нона в миналото подписва брачно удостоверение със скандалния художник Венцислав Занков, който е татко на сина й Йоан.

Нона споделя още, че се ужасява от простаците и биячите - очевидни комплексари, страдащи от секусална отпадналост. Идеалът й за мъж е личният й татко, който я обожава и глези като никой различен - може би тъй като той е на 45, когато майка й, поетесата Елка Недкова го ощастливява с бъдещата артистка.

Йотова дефинира възгледите си като старомодни и проповядва смирение пред колегата - мъжът трябвало да я покори от пръв взор и да е огромна персона, с цел да му се подчинява с кеф.

В средата на 90-те тя е безапелационна, че дълго време е разрешила "разни нещастници и неосъществени хомосексуалисти " да я мотаят, само че това повече няма да се случва. Сред изключенията е Иван Лечев, с който в оня миг очевидно имат мощна връзка. "Това беше обич ", споделя Йотова, написа Галерия.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР