Мая Джама изглежда се смееше на партньора си Стормзи, получавайки

...
Мая Джама изглежда се смееше на партньора си Стормзи, получавайки
Коментари Харесай

Мая Джама и Стормзи от Love Island получиха глоба за паркиране на Rolls Royce за £300 000 след датата

Мая Джама наподобява се смееше на колегата си Стормзи, получавайки санкция за паркиране, до момента в който бяха дружно неотдавна.

Говори се, че двойката е била на закуска дружно в Лондон по-рано тази седмица. Водещата на Острова на любовта Мая, 29, и рапърът Стормзи, 30, бяха видени да напущат парцел в града, до момента в който се насочваха към Ролс Ройс, който се намираше извън.

Двойката изглеждаше в положително въодушевление на фотоси от излет. Те наподобява реагират на очевидната жълта санкция за паркиране, която е била сложена на предното стъкло на автомобила му, който коства към £300 000, в един миг.

Едната наподобява демонстрира Стормзи - чието същинско име е Майкъл Owuo Jr. - сочейки към очевидното уведомление за наказване на транспортното си средство, до което са излезли. Мая наподобява ще вземе жълтия билет на една фотография, оповестена тази седмица.

На фотосите тя е облечена в бежово сако, със сива тениска и бяла пола изпод. Мая избра да носи чифт черни кецове и бели чорапи като част от тоалет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР