Ново национално проучване предполага, че осъдителните присъди срещу бившия президент

...
Ново национално проучване предполага, че осъдителните присъди срещу бившия президент
Коментари Харесай

Ефектът на осъдителните присъди на Тръмп и Хънтър Байдън върху настроенията на гласоподавателите е изследван в ново проучване

Ново национално изследване допуска, че неоправдателните присъди против някогашния президент Тръмп в неотдавнашния му углавен развой може да имат малко въздействие върху неговия 2024 година избирателен реванш с президента Байдън.

И изследването от университета Монмут също демонстрира, че повече гласоподаватели са съгласни, в сравнение с несъгласни с осъждането на Тръмп по 34 закононарушения в първия развой против някогашен или сегашен президент в историята на нацията.

Но болшинството от интервюираните споделят, че обвиняванията против някогашния президент са били политически стимулирани.

Почти половината споделят същото за процеса против Хънтър Байдън, единственият оживял наследник на президента, който завърши във вторник с осъждането на по-младия Байдън по три обвинявания, свързани с покупката му през октомври 2018 година и притежанието на револвер, до момента в който употребява противозаконни опиати.

Бивш президент Тръмп се явява в Манхатънския углавен съд в Ню Йорк на 30 май. (AP Pho...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР