Номинираният за министър на енергетиката в неосъществения кабинет на ГЕРБ-СДС

...
Номинираният за министър на енергетиката в неосъществения кабинет на ГЕРБ-СДС
Коментари Харесай

Делян Добрев: Има такъв народ няма да съставят правителство, явно нямат готовност

Номинираният за министър на енергетиката в неосъществения кабинет на ГЕРБ-СДС Делян Добрев изрази мнение, че " ИТН ", на които президентът би трябвало да връчи втория мандат, няма да сформират държавно управление.

" Първо нямаме връчване и съгласно мен няма, тъй като нямаме кабинет - тези, които ще получат мандата, наподобява като че ли нямат никакъв подготвеност. Ако имаха, то тогава щяха да бързат да го създадат по най-бързия вероятен метод - да спрат състезанията, да създадат нови, да внесат актуализация на бюджета... Но ние от тях чуваме доста малко, за две седмици работа на Народното събрание, сумарно техни депутати са говорили няма и един час и то единствено двама-трима души ", разяснява Добрев в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по.

Запитан дали е отчаян от неналичието на предпочитание за диалог от страна както на партията на Слави Трифонов, по този начин и на " Демократична България ", той отговори, че е въпрос на образование да седнеш на диалог с този, който те е поканил, даже да не си склонен с тезите му.

По мотив разногласията към мажоритарния избор, който преди години предлагаха от " ИТН ", само че в този момент се отхвърлиха от него, Добрев напомни, че той е бил подкрепени на ГЕРБ още от 2016 година, а в този момент го внасят за повторно. Според него сме на път да сложим връх с приемане на измененията в Изборния кодекс, като това ще стане за по-малко от 20 дни.

Той акцентира, че все още бюджетът е уравновесен и не е правилно, че парите били изхарчени, а забавянето на даването на втори мандат цели довеждане докрай измененията в Изборния кодекс.

А мотив вчерашната акция на ръководителя на ПГ на " Изправи се! Мутри вън " Мая Манолова с искане на данни за плана " Турски поток ", депутатът от ГЕРБ разяснява:

" Искането на информация от страна на Мая Манолова от " Булгартрансгаз " бе акция, която ми подсети за акцията на Волен Сидеров в един денонощен павилион, който целеше повдигане на рейтинг ".

Той добави, че е това е било безусловно неефективно деяние.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР