Номинираната за премиер от ГЕРБ Мария Габриел е напълно готова

...
Номинираната за премиер от ГЕРБ Мария Габриел е напълно готова
Коментари Харесай

Мария Габриел готова с министрите, какво чака

Номинираната за министър председател от ГЕРБ Мария Габриел е изцяло подготвена със състава на държавното управление, което на следващия ден в 15 часа ще показа на президента Румен Радев, връщайки изпълнен своя премиерски мандат.

В това са безапелационни водещи фигури от партията на Бойко Борисов, които са взели участие в последните договаряния, оповестява " 24 часа ".
-->
Всички те обаче упорито са били помолени да не контактуват нито с медии, нито с политически съперници. През уикенда част от депутатите от " Продължаваме промяната-Демократична България " и Българска социалистическа партия са били адресирани за нуждата от държавно управление.

В ГЕРБ са били съвсем уверени, че има 90% възможност Мария Габриел най-късно на 25 май да влезе в Министерския съвет като министър председател.

Днес в централата на ГЕРБ е умерено, довериха взели участие в съставянето на държавното управление, защото още в събота някогашната еврокомисарка е държала да има цялостна изясненост за хората, които застават зад нея в бъдещото държавно управление.

Различни публични и неофициални изявления за евентуални фигури към този момент не се удостоверяват, защото кръгът на отдадените и поканените е бил напълно ограничен.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР