Номинацията за премиер трябва да дойде от мандатоносителя Продължаваме промяната.

...
Номинацията за премиер трябва да дойде от мандатоносителя Продължаваме промяната.
Коментари Харесай

Христо Иванов подсказа какво е нужно за кабинет с втория мандат

Номинацията за министър председател би трябвало да пристигна от мандатоносителя " Продължаваме промяната ". Сериозният диалог за третия мандат ще стартира, откакто забележим по какъв начин ще се развият нещата с втория. За нас действителният късмет за държавно управление е точно с втория мандат, съобщи пред бТВ съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов.

Вчера препоръчаното от ГЕРБ-СДС държавно управление с министър председател проф. Николай Габровски беше отхвърлено от Народното събрание. Нова опция е с втория мандат, който ще отиде при " Продължаваме промяната ", е да се опита съставянето на нов кабинет.
-->
Иванов уточни, че " Промяната " размислили и ще създадат опит за кабинет с втория мандат поради обстоятелството, че България има потребност от държавно управление.

Нито една настройка в този накълцан парламент няма да е устойчива, само че все пак Иванов счита, че би трябвало да се беседва с всички партии, които не слагат под подозрение евроатлантическата ориентировка на страната. 

Отборът на " Промяната " ще би трябвало да е отвън най-острите борби и водачите би трябвало да останат в Народното събрание, разяснява Иванов дали ще заеме министерски пост в бъдещото препоръчано с мандата на Политическа партия държавно управление. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР