Номинациите за Спортист на годината на Община Плевен“ за 2023

...
Номинациите за Спортист на годината на Община Плевен“ за 2023
Коментари Харесай

Стартираха номинациите за „Спортист на годината на Община Плевен“ за 2023 година

Номинациите за „ Спортист на годината на Община Плевен “ за 2023 година към този момент започнаха. По традиция ще бъдат наградени изявени състезатели в следните категории: „ Спортист на годината ” (без възрастови ограничения), „ Перспективни състезатели ” (до 14 години), „ Отбор на годината ” и „ Треньор на годината ”. В първите две категории могат да се включат както самостоятелни състезатели, по този начин и спортисти от груповите спортове, които са отличени с самостоятелни награди на публични шампионати и/или са част от националните тимове по съответния спорт.

Регламентът за класацията е одобрен от кмета доктор Валентин Христов по предложение на 9-членна комисия с ръководител Росен Височков – общински консултант. В състава на комисията са общински съветници, чиновници от отдел „ Спорт “ в Община Плевен, представители на Спортното учебно заведение „ Георги Бенковски “ и на ММС.

В период до 22.12.2023 година спортните клубове от община Плевен могат да предлагат свои изявени състезатели, тимове и треньори. След този период ще бъде формирана анкетна карта с номинираните. Анкетните карти ще бъдат изпратени до спортните клубове от община Плевен и до членовете на комисията за осъществяване на класацията. Попълнените карти се показват до 08.01.2024 година, след което комисията ще заключи резултатите и ще дефинира спечелилите и подгласниците в четирите категории.

Спортните клубове могат да предложат за почетни награди спортни деятели, които са юбиляри през 2023 година Комисията има право да предложи за награди и лица и спортни организации, съдействали за разпространение на всеобщия спорт в община Плевен през 2023 година

Официалната гала по награждаване на призьорите в класацията „ Спортист на годината на Община Плевен “ за 2023 година ще се организира на 25.01.2024 година от 18.30 ч. в зала „ Катя Попова “.

Пълният правилник на класацията е оповестен на интернет страницата на Община Плевен, меню Дейности/Спорт/Спортист на годината: https://pleven.bg/bg/sportist-na-godinata/reglament-za-klasatsiyata-sportist-za-2023-godina-na-obshtina-pleven
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР