Стартирал през март по идея на Лайънс клуб “Огледало -

...
Стартирал през март по идея на Лайънс клуб “Огледало -
Коментари Харесай

Плевен е първата община, която се включва в “Най-дългото послание за мир на планетата”

Стартирал през март по концепция на Лайънс клуб “Огледало ” - Плевен, Лайънс клуб “Дунавски братя ” и Лео клуб “Олимпиец ”, към плана се причислява и първата община - Плевен.

След като на емблематичната за България дата 3-и март237 LC Danube Brothers развяха знамето на мира по река Дунав от Видин до Русе, на 15 май 2024 година ще продължим “Най-дългото обръщение за мир на планетата ” в Плевен, с вярата да бъдем подкрепени от всички, които желаят да живеят в естетика.

На особено готови винили всеки ще може да напише своето обръщение и с него да спомогне постигането на международен връх. Уникалното обръщение цели да въодушеви повече хора, както и да ги насърчи да се борят за мир на планетата.

Надяваме се плакатът с общите ни послания да доближи най-малко 4 километра не по-късно от края на 2025 година За задачата в цялата страна ще бъдат разпратени елементи от винила до другите институции - детски градини, учебни заведения, общински и регионални администрации, компании и компании. По този метод всяко дете и всеки възрастен ще имат опцията да вземат участие в “Рекордите на Гинес " със своето послание или рисунка на тематика МИР.

Апелираме към всички общественици, културни общности, представители на бизнеса, на държавни и неправителствени институции - да поддържат самодейността посредством дарения или да заявят присъединяване в самодейността като сътрудници на e-mail: [email protected]

След привършване на плана ще изпратим елементи от нашето общо обръщение до Лайънс Интернешънъл, до Народното събрание, до Организация на обединените нации, както и до Европейския парламент.

Вярваме, че общата ни сила може да промени света!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР