No More Many More представиха нова песен и видео на

...
No More Many More представиха нова песен и видео на
Коментари Харесай

“Ще мога ли?“ е новото видео между небето и океана на No More Many More

No More Many More показаха нова ария и видео на прочувствен акустичен клубен лайв в събота вечер в София. Една от най-работещите и продуктивни банди на българската различна сцена още веднъж хвърля в размишления своите почитатели с „ Ще мога ли? “. Видеото към този момент може да бъде гледано в YouTube канала на и е новото образно допълнение към третия албум на бандата.

Философските и непокорен текстове са запазената марка на групата, в новата ария обаче, на. фокус са позитивните аспекти в живота. Какво ни оказва помощ да се издигнем над калта, какво ни кара да отворим необятно очи за положителното в живота, когато ни е най-трудно. Цялата продукция в „ Ще мога ли? “ - през музиката и текста до видеоклипа, отразява тъкмо това оптимистично положение на духа и мозъка и прави песента една от най-леките в албума.
-->
Chewbacca, обичаният режисьор на бандата, взема решение да употребява и по-различна идея за снимане на видеото към песента като го трансформира в ярък лъч за есенните дни и тъмно всекидневие и избира да снима фрагменти както с кинокамера и дрон, по този начин и с телефон. Всеки от групата е сниман на „ своето “ особено място, там където се усеща най-добре и надскача битовизмите и неприятните вести, които ни заобикалят. Режисурата и монтажът са дело на Chewbacca, а операторите са Byksy и Chewbacca. Музиката и текстът на песента основава фронтменът на групата, Методи Кръстев, който и този път не подценява значимостта на думите.

***

„ Ще мога ли?

“Музика и текст: Методи Кръстев

Аранжимент: No More Many More

Микс и мастеринг: Мартин Стоянов - Martist

Видео:

Режисура и монтаж: Chewbacca

Оператори: Byksy и Chewbacca

***

No More Many More са:

Методи Кръстев, вокали и китара

Радослав Гергов, вокали и ударни

Владислав Иванов, ударни 

Камен Александров, китара

Мартин Стоянов – Martist, клавишни

***

 Facebook  Instagram  YouTube

 Spotify

 Bandcamp
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР