Нивото на обществено доверие на руснаците в президента им Владимир

...
Нивото на обществено доверие на руснаците в президента им Владимир
Коментари Харесай

Проучване: 81,3% от руснаците одобряват Путин

Нивото на публично доверие на руснаците в президента им Владимир Путин се е повишило с 0,5 процентни пункта до 81,3% за една седмица. Това сочат данните на Всеруския център за проучване на публичното мнение (ВЦИОМ), оповестени в петък. Проучването е извършено на 1-7 август измежду 1,6 хиляди пълнолетни руснаци, предава ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

„ На въпроса за доверието в Путин 81,3% от участниците в изследването дадоха отговор позитивно, равнището на утвърждение на активността на президента беше 78,3% “, се отбелязва в проучването.

Дейността на съветското държавно управление се утвърждава от 52,6% от интервюираните, а работата на министър-председателя Михаил Мишустин се утвърждава от 52,2% от интервюираните. 63,1% споделят, че имат вяра на Мишустин.

Анкетираните показаха и отношението си и към водачите на парламентарно показаните партии в Русия. На ръководителя на Централния комитет на Комунистическата партия на Руската федерация Генадий Зюганов се доверяват 33,8%, на водача на „ Справедлива Русия - За истина “ Сергей Миронов - 31,3% и така нататък

Нивото на поддръжка за Единна Русия е 40,7%, Комунистическата партия - 10,8%, Нови хора - 4,2% (минус 0,2 процентни пункта на седмица), Либералдемократическата партия - 7,5%, Справедлива Русия - За истина - 5,7%.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР