Нито мафията, нито ДПС, нито руският диктатор са им виновни

...
Нито мафията, нито ДПС, нито руският диктатор са им виновни
Коментари Харесай

Караджов и Йорданов разкриха лицемерието на Промяната

Нито мафията, нито Движение за права и свободи, нито съветският деспот са им отговорни на „ Продължаваме промяната “. Не можеха да ръководят и по тази причина паднаха от власт, сподели пред бТВ министърът на районното развиване в оставка Гроздан Караджов, който е от квотата на " ИТН " (ИТН).

По думите му вотът на съмнение е логически завършек на една нелогична коалиция. „ Аз одобрявам този край с облекчение. Полезната работа не беше толкоз доста колкото би трябвало да бъде. По-скоро към този момент щяхме да навредим на България “, счита Караджов.

Той не разяснява обвиняванията, че „ ИТН “ хвърля страната в обърканост.

„ Силно съм песимистичен, че ще седнем още веднъж на масата за договаряния. Особено при този метод на говорене с мятане на неистини и обиди. Те не стопират да сипят обиди. Или тяхното, или нищо. Така управляваха, по този начин и паднаха от власт “, сподели Караджов.

Според министъра в оставка той е бил атакуван два часа след изтеглянето на министрите на Има Такъв Народ. „ Изведнъж станахме мафията, корумпираните и мутрите “, сподели Караджов.



За премиера в Народното събрание има една торба картофи - върви, избира и гледа да се пазари. Вчера или оня ден министърът на финансисте сподели какъв брой били нарастнали задграничните вложения, вземете и проверете – „ Лукойл “ се е записал в Холандия, в резултат на което са нарастнали задграничните вложения. Това съобщи пред микрофона на бТВ ръководителят на парламентарната група на Има Такъв Народ Тошко Йорданов.

„ Тези хора са изключителни лицемери. Знаем, че не им харесва, само че ние ще приказваме истините, те, в случай че ще да кажат, че сме се разбрали с партията на Макрон “, добави той.

Йорданов съобщи още, че Слави Трифонов публично е декларирал, че Има Такъв Народ излиза от държавното управление доста преди да се появи вота на ГЕРБ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР