Нито една връзка не е перфектна и да - човешките

...
Нито една връзка не е перфектна и да - човешките
Коментари Харесай

Връзката ви се разпада? 6 признака, че вие сте виновни и я саботирате

Нито една връзка не е съвършена и да - човешките връзки са най-сложното нещо на този свят. Особено когато две толкоз разнообразни едно от друго същества, каквито са мъжът и дамата, се съберат и градят бъдеще дружно, нещата стават в действителност многопластови и нелесни. Но пък, оказа се, има способи да разберем дали ние сами не саботираме връзката си.

Те са цели 6 на брой, споделя психологът доктор Лалита Суглани пред почитателите си в Инстаграм. На първо място тя дефинира най-голямата неточност на всеки човек още при започване на любовните връзки и това са прекомерно огромните упования. Дори може да се каже упованията като цяло. 

" Когато упованията ни не бъдат покрити, ние ставаме раздразнителни, афектирани и обезверени. А това обрича връзката на неуспех, тъй като стопира да ни интересува. В такива моменти би трябвало да си напомним, че не сме в главата на индивида насреща и той също има своя позиция. Много хора приключват връзката в този стадий без да положат изпитание и да работят над връзката с колегата, който не е оправдал упованията им ", разкрива доктор Суглани.

 жена, мъж

А в този момент да забележим кои са 6-те метода, по които сами саботирате щастието си в любовта:

Липсата на извинения и отговорност

Ако сте наранили индивида до вас и го знаете - извинете му се. Ако не сте го разбрали - извинете му се. Ако сте избухнали без причина - извинете му се. С две думи, поемайте отговорност за дейностите си. Защото никой не ви е задължен и вие не сте съвършени. 

Не почитате границите на другия човек

Уважението е в основата на всяка щастлива и здрава връзка. Не прекрачвайте границите на другия човек, не навлизайте в тази част от персоналното му пространство, в която не желае да ви допусне. 

Когато желаете да го измененията

Много хора, даже несъзнателно, се стремят да трансформират индивида до себе си и да го трансфорат в свое копие. Истината е обаче, че хубостта в връзките се крие в това да приемете другия подобен, какъвто е. Когото и да се опитате да измененията, нямате да получите стремежи резултат, хората просто ще бягат от вас. 

Не се преценявате с страстите на другия човек

Вече споменахме за упованията, нали? Основното предписание, когато желаете да ви върви в любовта, е да се преценявате с колегата и да не го съдите. И най-много да разбирате страстите, които той изпитва. Всеки човек има психика, не го забравяйте. 

 мъж, жена

Не изразявате потребностите и желанията си ясно и на глас

Никой не знае от какво се нуждаете и какво изпитвате по-добре от самите вас. Знайте го и идващият път, когато се разсърдите на индивида до себе си, че не е извършил това, което желали, си припомнете дали сте му декларирали ясно желанията си. Не оставяйте място за съмнение.

Сравнявате връзката си с другите

Никога, но в никакъв случай не правете съпоставяне сред вашите връзки и връзките на приятелите ви с техните сътрудници. Не знаете какво се крие зад стените на домовете ви и също по този начин не знаете с детайлности какво се случва в връзките на тези двойки. Вие виждате единствено фасадата. Така че в никакъв случай не правете това съпоставяне, а работете над вашата връзка. 

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР