Nissan организира първите публични представяния на електрически кросоувър Ariya. Колата

...
Nissan организира първите публични представяния на електрически кросоувър Ariya. Колата
Коментари Харесай

Nissan показа публично новия кросоувър Ariya

Nissan провежда първите обществени представяния на електрически кросоувър Ariya. Колата се появи по улиците на Монако, където през уикенда се организира надпреварата от Формула 1.

Първоначално се чака Nissan Ariya да се появи в дилърските центрове на марката в Съединени американски щати по-късно тази година. Според Autoevolution кросоувърът ще бъде пуснат на американския пазар в четири версии.

Моделът от начално равнище ще се предлага със задвижване на задните колела, електрически мотор с мощ 215 к.с. и 65 кВтч батерия. Втората трансформация ще получи 90 кВтч батерия и мотор с мощ 239 к.с., а самостоятелният пробег на колата ще бъде 610 км.

 Nissan сподели обществено новия кросоувър Ariya (ВИДЕО)

Следват две версии със задвижване на четирите колела. Една с 65 кВтч батерия и два електрически мотора със систематична мощ от 335 к.с. Флагманската трансформация ще е с 90 кВтч батерия, два мотора със систематична мощ от 388 к.с.
 Nissan сподели обществено новия кросоувър Ariya (ВИДЕО)

4х4 версиите ще изминават 579 километра с едно зареждане. Nissan удостовери предходната година, че кросоувърът Ariya ще бъде показан и на други пазари, само че към момента не е известно по кое време и къде ще се случи това.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР