Nissan обмисля възраждането на Xterra заедно с плановете за нови

...
Nissan обмисля възраждането на Xterra заедно с плановете за нови
Коментари Харесай

Nissan потвърди, че разработва нов GT-R

Nissan обмисля възраждането на Xterra дружно с проектите за нови модели GT-R и Z, макар че тези планове наподобява са в далечното бъдеще. Що се отнася до Z, спортният автомобил е претърпял смяна в дизайна за моделната 2023 година, въпреки и мощно повлиян от своя предходник. Що се отнася до GT-R, той остава относително неизменен от дебюта си в Съединени американски щати през 2009 година

Изглежда краят на GT-R е близо, защото Понц Пандикутира, старши вицепрезидент и основен шеф по планирането на Nissan Америка, удостовери идното му прекъсване от произвеждане. Неотдавна показаните издания T-Spec Takumi и Skyline са подготвени да послужат като последна респект към този емблематичен модел.

Въпреки че GT-R в последна сметка ще се завърне, Пандикутира акцентира значимостта на запазването на неговата достоверност, като наподобява изключи изцяло електрически вид заради софтуерни ограничавания.

Nissan към момента не е финализирал задвижването за идващия GT-R, само че се чака опитът от присъединяване във Формула Е да изиграе забележителна роля при оформянето му.

По отношение на дизайна Алфонсо Албайса, старши вицепрезидент на Nissan за световния дизайн, загатна за " грозна ", само че заплашителна хармония, включваща типичен стилистични детайли като четворни задни светлини.

Перспективите за идващото потомство Z остават несигурни, като сега се работи по ранни скици. Албаиса допусна, че новото Z би трябвало да въплъти напредъка или да претърпи цялостно преосмисляне, сходно на 240Z.

Тъй като 3,0-литровият V6 с две турбини на настоящия Z дава отговор на условията за нездравословни излъчвания за целия си витален цикъл, времето на дебюта на идващия Z остава неразбираемо. Спекулациите сочат, че той може да употребява електрическо задвижване, само че съответни детайлности към момента не са известни.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР