Нискотарифният превозвач Wizz Air добавя три нови гръцки дестинации към

...
Нискотарифният превозвач Wizz Air добавя три нови гръцки дестинации към
Коментари Харесай

Пускат евтини полети до Гърция от София

Нискотарифният транспортьор Wizz Air прибавя три нови гръцки дестинации към софийската си мрежа. София – Санторини, София – Ханя (о. Крит) и София – Керкира (о. Корфу) са новите направления, които компанията започва от България за летния сезон (юни-септември)

Билетите са на цени от 77.99 лв. в посока. Полетите до Санторини от 11 юни в дните понеделник и петък, а от 13 юни ще се извършват и маршрутите до Ханя и Керкира в дните сряда и неделя.

С прибавянето на Санторини, Ханя и Керкира гръцките направления на Wizz Air от България към този момент са 4 (като броим и Миконос).

Гръцкият остров Санторини, една от новите дестинации в софийската мrежа на WIZZ, е считан за едно от най-романтичните места в света с неговите красиви плажове, кристални води и прелестни залези. Причините да го посетите са доста и една от друга по-вдъхновяващи – от мистичните къщи-пещери, в които може да нощувате, през величествените вулканични острови до неповторимите черни и червени пясъчни и каменни плажове и Винсанто – най-известното и обичано локално вино!

Ханя пък е измежду най-живописните градове на остров Крит. На север блестящо се плискат сините води на Критско море, а на юг се простира планинската верига Лефка Ори. Красивата му природа, оживеното пристанище, историческите забележителности, цялостният със артикули и хора пазар, забавните музеи и превъзходните плажове го трансформират в съвършения курорт.

Керкира – столицата на остров Корфу, е третата нова дестинация, която Wizz Air прибавя през днешния ден, и една от най-елегантните островни столици в цяла Гърция. Никой не може да остане апатичен към очарованието на старите ѝ здания, тесни улички, многочислени остарели църкви, замъци, монументи, градини, площади… Наричан е още „ Кастрополис “ (град на замъците) поради двете венециански замъци, които защитавали града и ползите му в предишното, а през днешния ден са в листата на международното културно и естествено завещание на ЮНЕСКО. Разбира се, Керкира и остров Корфу впечатляват и със своите прелестни плажове с кристални сини води и омайна зеленина, които притеглят хиляди туристи всяко лято.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР