През цялото лято предплатените 5G пакети на Vivacom Free2Go са

...
През цялото лято предплатените 5G пакети на Vivacom Free2Go са
Коментари Харесай

5G лято с двойно повече MB на максимална скорост в предплатените пакети на Vivacom

През цялото лято предплатените 5G пакети на Vivacom Free2Go са с двойно повече MB на оптималната скорост и два пъти по-голям включен баланс. Всички нови клиенти на предплатените пакети получават 24 000 МВ интернет и спомагателни 20 000 MB, които могат бързо и елементарно да се задействат през приложението My Vivacom. Стартовият пакет Free2Go е с достъп до 5G мрежата на Vivacom и обезпечава 800 минути за диалози към всички национални мрежи и 6 700 MB в роуминг в Европейски Съюз, на цена от 12 лева

Всички нови и настоящи клиенти могат да се възползват и от двойно повече МВ в спомагателните пакети Mix и Data към предплатената услуга. Пакет Mix L+ към този момент включва 1 000 минути и 36 000 MB на оптималната скорост, а Data L+ е с 46 000 MB на оптималната скорост.

Специално за потребителите, които желаят да употребяват единствено от мобилен интернет през лятото, Vivacom усилва двойно МВ и в предплатения пакет Data2Go. Така включените в него мобилни данни на оптималната скорост стават 50 000 МВ, като в допълнение могат да се задействат още 20 000 MB през My Vivacom. Всички клиенти на Data2Go към този момент имат и достъп до 5G мрежата на Vivacom.

Vivacom е първият оператор в България, който предложи на потребителите 5G предплатен пакет с безграничен интернет в най-голямата 5G мрежа в страната. Предплатените пакети на Vivacom дават опция на клиентите сами да избират какъв брой минути, мегабайти и SMS-и да употребяват съгласно своите потребности. Всеки клиент на Free2Go може да избере по кое време и с какъв брой да зареди предплатената си карта, като включеният баланс към този момент е 4 лева и няма такса при презареждане.

Промоцията е годна до 30.09.2024 година

Повече информация за предплатените пакети на Vivacom можете да видите
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР