Нискобюджетната авиокомпания EasyJet обяви, че клиентите й ще могат да

...
Нискобюджетната авиокомпания EasyJet обяви, че клиентите й ще могат да
Коментари Харесай

Важна новина за самолетните билети

Нискобюджетната самолетна компания EasyJet разгласи, че клиентите й ще могат да презаверят самолетните си билети без спомагателни такси до 2 часа преди своето тръгване.  Досега сходни промени трябваше да се извършат най-късно до две седмици преди датата на тръгване, предава ДПА.

От превозвача акцентират, че не са въведени ограничавания по отношение на новата дата на полета и дестинацията. Офертата е годна за всички пътувания до края на септември 2022 година В случай че цената за новоизбраното странствуване е по-висока, ще би трябвало да доплатим разликата в цената.

Освен това, от EasyJet към този момент оферират и възобновяване на цената на билета, в случай че мечтаната дестинация за почивка или различен вид пътешестване е блокирана. Предварително заплатените суми можем да получим назад и четири седмици преди отпътуването си, в случай че в страната, до която желаем да пътуваме, е въведено условие за наложителна карантина в хотел. Новата политика за смяна на резервациите и възобновяване на суми се ползва за полети до 30 септември 2021 година в това число.

Нискотарифният транспортьор, който оперира в 35 страни в Европа, Северна Африка и Близкия изток, означи големи загуби, в резултат на намалелия поради пандемията пътникопоток.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР