Нищо странно няма, че в модерните фитнес салони са удобна

...
Нищо странно няма, че в модерните фитнес салони са удобна
Коментари Харесай

Правилната комбинация: Тренировка + СПА процедуа

Нищо необичайно няма, че в модерните фитнес салони са комфортна симбиоза сред подготвителни зали и спа-центрове с бани, сауни и апаратни процедури.

Обяснението е освен с икономичната полза за притежателите, само че и с практичната изгода за посетителите. Процедурите в тези центрове творят с тялото и с кожата ви чудеса, само че единствено в случай че знаете по какъв начин да ги комбинирате със спорт.

Ръчният масаж е повсеместен след всякаква физическа натовареност – мускулите се възвръщат след напрежението. Масажът като цяло засилва кръвообращението и укрепва резултата след подготовка. Но има и други процедури, които дейно допълват обичаните ви спортни занятия.

Силови тренировки (мускули на ръцете, краката и гърба)

Процедура: магнитна терапия

Устройство с вакуумен ролков масажор, допълнен с магнитен резултат. След тежки натоварвания, даже часове по-късно може да се прояви конвулсия или болежка. С тази процедура мускулите ще се възстановят по-бързо, защото тя има и противовъзпалителен резултат.

Тренировки във вода: плуване, аква-аеробика (мускулите на краката, ръцете и гърба)

Процедура: обтриване

Натоварването във водата ангажира мускулите извънредно, заради което е допустимо да ги почувствате като сковани. Освен това водата изсушава кожата. И двата казуса могат да бъдат позволени посредством обтриване. Известно време след подготовка дейната микроциркулация в тялото се резервира, а това оказва помощ на абсорбирането на козметичните субстанции по-ефективно. Това е моментът, в който може да се подложите и на разнообразни типове процедури като обтриване с водорасли (които съдържат доста магнезий) за разпределяне на мускулите.

Йога (мускули на ръцете на краката и всички стабилизиращи мускули)

Процедура: сложна грижа (масаж + хидратация и подхранване)

Въпреки че доста видое йога не допускат динамичност и висока интензивност, в процеса на осъществяването й мускулите са подложени на високо натоварване и елементарно могат да бъдат травмирани. Масажът е положително решение на казуса, само че резултатът му може да се усили от комбинацията му с пилинг или спомагателна консистенция като мед, шоколад или билково масло.

 Правилната композиция: Тренировка + СПА процедуа

Стречинг (комплексно натоварване на мускулната система)

Процедура: терапия с ендосфера

С този уред може да усилите резултата от разтягането на мускулите – мокровибрациите връщат чувството за комфорт на тялото. С ендосферата получавате и бонус – микропилинг, който омекотява кожата и я прави кадифено гладка.

Танци и групови тренировки (мускулите на краката)

Процедура: детоксикация

Много от груповите тренировки са основани по метод, който с изключение на сърдечно-съдовата система, натоварва и мускулите на цялото тяло. Високата активност извежда мазнините и токсините в тялото, само че напрежението в мускулите води до отделянето на млечна киселина. Детокс процедурата след края на тренировката, комбинирана с хидратиращ лосион, почиства кожата след интензивното изпотяване, облекчава тялото от нежеланите признаци на натоварване и оказва помощ за отпущането на мускулните конвулсии.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР