“Нищо не знам, само очевадното, че не е виновен. Аз

...
“Нищо не знам, само очевадното, че не е виновен. Аз
Коментари Харесай

Близък на касапина на Дебора: Добро момче е, има нещо гнило

“Нищо не знам, единствено очевадното, че не е отговорен. Аз не мога да схвана какви са тези служители на реда, това е късаплък, толкоз кръв, това са 400 шева, да няма една капка кръв по него. Едно ДНК да няма по него, сподели извънредно за bTV Добри Добрев, непосредствен на Георги, упрекнат в обезобразяването на Дебора от Стара Загора.

-->
“Всеки нарушител би си взел ножа да го хвърли. Има нещо гнило тук ”, добави Добрев.

" В панелка живеят по какъв начин никой не чу, 400 шева по какъв начин се вършат ", попита той.

Знаете ли нещо за въпросната нощ, когато се е случило?

“Има тол камери, може да го засекат, тук е и кметството. Момчето си е било тук. Те споделят, че тя (Дебора - б.р.) в 11 ч. е извикала 112, а той тук е засечен на рожден ден. Има много камери в селата, на всички места може да се види това ”, добави той.

Близкият на Георги разяснява и това дали обвиняванията към него са верни. “За мен не са верни, има някаква друга интервенция, тъй като не може да има тя трима любовници, а единствено единият от любовниците да е арестуван. Никой не го отбрани това момче. Ако в действителност го потвърдят това нещо (нападението - б.р.) и аз бих го съдил, в случай че го е направил. Но първо да го потвърдят ”, изясни той. 

“За мен той (Георги - б.р.) е положително момче, нямам доверие той да го е направил това нещо. Тренираха със сина ми. Аз по какъв начин един месец ще заставам, в случай че моето дете ще е нарязано като салата да очаквам някой от медиите да се появи и да ми каже " елате да дадете изявление ", попита Добрев. 

“От медиите разбирам, че имат връзка ”, приключи той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР