Нищо не се случва в момента, има някаква стагнация на

...
Нищо не се случва в момента, има някаква стагнация на
Коментари Харесай

Лекарите от страната: Картината е сюрреалистична - броят на заразените расте, никой не се ваксинира



" Нищо не се случва сега, има някаква застоялост на имунизационната акция и хората чакат, обстановката е сюрреалистична “, сподели в „ Преди всички “ доктор Николай Христов, персонален доктор във Варна.
По думите на доктор Христов вижда се по какъв начин пораства броят на заболелите , а ние живеем, все едно нищо от това не ни касае:

„ Мерките от през вчерашния ден на министъра на опазването на здравето са по-скоро рационални в по-голяма си част, само че те няма да разрешат проблемите със заболеваемостта.



Единствено всеобщото масовото имунизиране ще реши проблемите . Това го сподели " бялата цивилизация "   – в случай че не се ваксинираш – отиваш в землянка и си живееш самичък . А другояче във връзка митингите на бизнеса против ограниченията - оказа се, че под бизнес се схваща единствено този със заведенията за публично хранене - оказа се, че този кръчмарски бизнес е част от националната сигуронст на страната и се чудя, за какво президенът не кани господин Алибегов на Консулативния съвет по национална сигурност - това за мен е тайнственост... ", съобщи още доктор Христов.



" Ваксинирайте се или докажете, че сте безвредни и си живейте живота - това е ! Защо този бизнес не се имунизира, желаят да си живеят живота, само че различен да заплаща сметката... ", сподели доктор Христов.

 БГНЕС

Как се справя  болничното заведение в Търговище, като се има поради, че региона е в тъмночеревенатга зона, с увеличаващите се заболели с ковид:

" От обща леглова база от 60 кревати, 49 са към този момент заети, като двама са интубирани "   сподели пред БНР изпълнителният шеф на многопрофилната болина в Търговище д- р Иван Светулков.

" Ваксинираните съвсем не стигат до болница . Те най-вече да имат хрема, в случай че се заразят.

В момента нямаме внезапно нарастване на новооткритите положители случаи, ние сме в плато, чакам и скоро време да има даже спад на инфектираните. Но болестта пристигна в нашия район извън , от наши съграждани, работещи в чужбина, уточни още доктор Светулков.

Още по тематиките в звуковите файлове.

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР