Нищо на този свят не е вечно, за съжаление, дори

...
Нищо на този свят не е вечно, за съжаление, дори
Коментари Харесай

Тя загинала, докато пишела съобщение. Последните й думи поразили интернет

Нищо на този свят не е постоянно, за жалост, даже и вие и аз. Никой не знае авансово какво му е подготвила ориста и какъв брой време му остава да бъде на този свят.

Често се случва гибелта да вземе в обятията си доста младежи, цялостни с сила и възторг, които, наподобява, имат още доста време да живеят…

Така се случило с 32-годишната американка Кортни Санфорд, чието сърце спряло да бие заради до случай, който преди време порази целия интернет.

Всички виновни органи по света предизвестяват, че шофирането в нетрезво положение е изпълнено с последици. Но има и друго нещо, което е не по-малко рисково за всеки, който кара, даже от алкохола.

И това са всички типове джаджи, които отвличат вниманието на водачите от главната задача – да наблюдават пътя. Колко още хора би трябвало да умрат поради такова неуместно безхаберие, с цел да спре това най-сетне?

Историята на Кортни Санфорд е трагична, само че доста поучителна. Тя може да послужи като добър образец за всеки, който обича да се разсейва по време на шофиране, с цел да актуализира статуса си в обществените мрежи, да напише известие или да разгласява свежо селфи.

В онази заран нищо не предвещавало проблеми: Къртни карала както нормално, след което решил да пооправи грима си на именитата ария на Фарел Уилямс „ Happy “.

Тази комбинация толкоз въодушевила момичето, че тя актуализира статуса си в обществената мрежа фейсбук с думите: „ Тази занимателна ария ме прави ЩАСТЛИВА! “, добавяйки преди малко направено селфи.

Това се случило в 8:33, а минута по-късно, в 8:34, се случило неизбежното: момичето изгубило надзор, минало през централната лента и се блъснало в боклукчийска кола. Ударът бил толкоз мощен, че колата на Къртни мигновено била изхвърлена в канавката.

Шофьорът на сметосъбиращото возило се отървал с нерешителност и две драскотини, само че обществено дейното момиче умряло незабавно.

Така тази радостна обява в интернет се трансформира в прощалната ария на Кортни. Ето това е подигравка на съдбата…

Разбира се, не на вятъра хората споделят, че не можете да избягате от ориста: никой не знае какво ни чака зад ъгъла.

Въпреки това предпазливостта в никакъв случай не вреди.

Следващият път, когато желаете да изпратите известие на някого или да споделите последните злословия по телефона, до момента в който шофирате, спомнете си тъжната история на Кортни Санфорд.

Мисля, че никое известие или обява в обществените мрежи не коства живота ви! Моля ви, грижете се за себе си!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР