Никой не попада съзнателно в токсична връзка. Често някои дребни

...
Никой не попада съзнателно в токсична връзка. Често някои дребни
Коментари Харесай

Признаци, че сте в токсична връзка

Никой не попада умишлено в токсична връзка. Често някои дребни и очевидно “нормални ” елементи в държанието водят до основаване на токсична динамичност и провалят връзката. Може даже да не забелязвате тези елементи, даже в противен случай, някои от тях даже се одобряват като “романтични ”. Ако желаете постоянна и пълноценна връзка, помислете забелязвате ли сходни знаци:

1. Партньорът не ви разрешава да излизате със свои другари, сътрудници, родственици, в случай че не може да бъде с вас. Ако ви е познато, замислете се. Не, това не е симптом, че е доста завързан към вас и ви обича. В една здравословна връзка персоналното пространство на всеки е изключително значимо.
Колко ревностни са зодиите
Овен Ако пристрастеностите стартират да кипят във вас, раненото ви сърце не избира времето и метода да покаже своята ревнивост. Вашето съмнение...
Прочети повече
2. Контролира портфейла ви.
Да, в една връзка всичко е общо, в това число и финансите. Но доверието също е значимо. Не позволявайте това да се случва, поставете себе си преди всичко. Партньорът ви няма право да управлява персоналните ви финанси. Какво ще се случи, в случай че един ден се разделите? Всеки тип надзор е някаква форма на принуждение.

3. Проверява телефона ви.
Да, вие сте едно цяло и нямате секрети, споделяте с колегата си с кого поддържате връзка, с кого си пишете… Но грубото нахлуване в персоналното ви пространство е единствено началото на надзор, а контролът води до принуждение.

4. Избира облеклата ви.
Партньорът ви споделя какви облекла да си купувате, какво да облечете. Да, може това да ви наподобява прелестно. Мислите си, ето прави му усещане по какъв начин се обличам. Искате да му се харесате и следвате препоръките му. Но, не забравяйте, значимо е вие по какъв начин се чувствате, да се харесвате на себе си, да се чувствате удобно в облеклата, които носите.

5. Ревнува.
Ревността в умерени граници е нещо напълно обикновено. Когато обичате някого, не ви е прелестно, в случай че към него се навъртат други хора, с които се сближава. Ако ревнува от най-хубавите си другари, в случай че не ви разрешава да излизате с сътрудници, в случай че ви чака след работа единствено, с цел да ревизира до каква степен сте се сближили с колегите… Това е отвън границите на любовта и може да е рисково.
Ровенето в непознатият телефон от ревнивост убива любовта
Ревността е един от най-големите проблеми в една връзка, както и главен извършител на спорове и раздели. Прекалената ревнивост е индик...
Прочети повече
6. Обижда ви постоянно.
Всеки от време на време изпуска нервите си и споделя неща, за които след това съжалява. Ако постоянно ви наскърбява, употребява персонални отрицателни квалификации, не се примирявайте. Не му прощавайте елементарно, тъй като това ще се повтаря и повтаря. Ясно покажете, че няма да позволите сходно държание.

7. Близките ви алармират.
Приятели, родственици, близки, сътрудници ви загатват, че нещо във връзката ви не е наред. Близките ви вършат мнения за държанието на вашия сътрудник. Може би ги пренебрегвате, тъй като си казвате, че персоналният живот си е единствено ваш и те не знаят нищо за вашата връзка. Често, обаче, някои неща в профил се виждат по-добре. Да, другите не познават връзките ви от вътрешната страна, само че, не подценявайте предизвестията им. Сигурно има доза истина в тях.

8. Страхувате се да изказвате мнение.
Казвате какво мислите за филм, книга, обстановка, политика… И постоянно сътрудникът ви апострофира, опровергава мнението ви, твърди противоположното. Мислите си, очевидно нямате точна преценка за нещата. Постепенно стартирате да се страхувате да изказвате мнение, с цел да си спестите отрицателни и даже обидни реакции. Мълчите си, само че сте под стрес.

Ако забележите някои от тези признаци, замислете си. Ако изпитвате неустановеност, липса на доверие, съмнения, не може умерено да изразите мнението си, не отлагайте тежкото решение дали тази връзка въобще си коства.  
Кои са най-токсичните зодиакални знаци измежду мъжете?
Има хора, които без значение какъв брой интензивно настояват, че са ваши другари, също по този начин могат да бъдат и безпределно манипулативни и нездравословни. И в...
Прочети повече
Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР