Никой не е идеален и отрицателните черти на зодиите не

...
Никой не е идеален и отрицателните черти на зодиите не
Коментари Харесай

Най-проклетите черти от характера на всяка зодия

Никой не е съвършен и негативните черти на зодиите не пречат на хората откровено да се обичат, почитат и простят грешките си. Но с цел да реализираме взаимно съгласие и естетика в връзките, е добре от време на време да имаме едно мислено, когато се окажем в избрана борба с избран знак от зодиака. За задачата ви представяме най-проклетите черти от характера на всяка зодия:

Овен



Да бъде център на внимание непременно е това, към което се стреми самоувереният Овен. Сред главните му негативни качества са: корав темперамент и некадърност за компромис, егоцентризъм, импулсивност и настъпателност. Всички Овни приказват непосредствено, незабавно минават към остра рецензия, без да се опасяват да наранят съперника бързо. За да реализират задачата си, те си боравят виртуозно с всевъзможни манипулативни способи. В ежедневния контакт с Овен не е елементарно, защото постоянно той избухва за дреболии. Свидетелите на прочувствените му прояви остават в потрес за дълго време, до момента в който самите Овни елементарно си простят всевъзможни ексцентрични лудории.

Телец



Упоритият Телец може умерено да се назова разгорещен егоцентрик. Не мисли за другите, нарушава всевъзможни правила и правила на морала. Дори и влюбен, той продължава напред, без да се замисля по какъв начин сътрудникът му ще реагира на дейностите му. Най-неприятната линия на този земен знак е грубостта. Така сортира думите си, интонацията, метода и изражението на лицето си, че да убоде другия по допустимо най-болезнения метод.

Невъзможно е да се потвърди виновността на Телеца. Той не е подготвен да признае неточности, демонстрира прекалено самочувствие и предпочитание да господства над хората. А Телецът постоянно е и ленив и може да остане с години на нелюбима работа или в от дълго време разпаднала се връзка.

Близнаци



Нищо чудно, че представителите на знака имат тотем с две лица. Сладките и чаровни Близнаци рано или късно ще покажат тъмната си страна – постоянно са склонни на машинация, двуличие и лицемерие, неспособни са да си държат устата затворена и да извършват обещания. Всичко е по виновност на въздушния детайл, под въздействието на който е знакът. Тези хора трансформират мнението, настроенията и виталните си позиции прекомерно постоянно.

Примиряването с такава неустойчивост може да бъде мъчно. Освен това Близнаците са майстори в лъжите и преструвките. Често те не знаят по какъв начин да пазят тайните на други хора, освен че ги разкриват на всички, само че и украсяват със лични картини обстановката. Да разчиташ на подобен човек може да бъде мъчно, по тази причина представителите на знака постоянно губят другари и сътрудници.

Рак



Изглежда, че неприятните черти на зодиите не са свързани с сензитивните и прочувствени Раци. Въпреки това, те са в положение освен да изпаднат в нервност за дреболия, само че и да упрекват другите за нещо, което самите те са създали.

Най-негативните черти, от които страда тази водна зодия, са: дарба да се преувеличава смисъла на дребните неприятности, упорити опити да се намерят неточности във всеки човек. Техният присъщ трагичен гений е заслужен за Оскар, а склонността им да виждат подлия проект на недоброжелателите даже в дребни детйли ги приближава до сътрудниците на разузнаването.

Лъв



Те нямат равни нито на земята, нито на небето – това считат амбициозните Лъвове. Въпреки вродената благотворителност и достойнство Лъвът постоянно изпада в яд, когато не получава хвалебствени мнения и ласкателства от тези, които е присъединил в своя вътрешен кръг.

Ето кои са негативните черти на знака: заядливост, придирчивост и дребнавост; дарба да обвинявате другите за персоналните си проблеми. Страхувайки се да наподобяват смешни, представителите на един от най-мощните знаци на зодиака не обичат да признават грешките си, даже и да са ги осъзнали.

Дева



Девите имат емфатичен прагматизъм, консерватизъм, дарба бързо да се събират и да реагират вярно на обстановката. Когато тези черти на характера се изострят, умната и разумна Дева се трансформира в заядлива и хипохондрична, което се показва в качества като: еснафщина, сребролюбие и некадърност да се отпусне, неуважение на непознатото мнение и достижения.

Вместо да сплотява и управлява, Девата вкарва режим на цялостен надзор. Тя става токсична, занимава се с душевно търсене, измисля несъществуващи диагнози, измъчвайки себе си и другите с приказки за лекуването и предварителната защита на ужасни болести.

Везни



Везните интуитивно усещат хората, само че с годините стават прекомерно мнителни. Необикновеният разсъдък, който им е даден от природата, може да се трансформира в същинско проклинание, в случай че представителите на знака стартират: да виждат врагове и завистници в близки хора; да търсят прикрит подтекст в дейностите или изказванията на всички другари.

Неспособността да одобряват и да обичат себе си, както и зависимостта от мнението на другите могат да вкарат въздушния знак в продължителна меланхолия.

Скорпион



Скорпионът има доста комплициран темперамент. Разходете се през знаците на зодиака, няма да намерите по-опасен зложелател от Скорпион. Знакът принадлежи към водния детайл и всеки, който се изпречи на пътя му, ще бъде отмит от вълна на яд. В Скорпиона съжителства целият набор от човешки психопатологии.

Ето главните негативни черти на представителите на знака: изменчиво въодушевление и податливост към честа промяна на гледната точка, съществуване на садистични пристрастености и обич към драмата, неспособност за самоконтрол.

Няма по-ярки тирани и манипулатори от Скорпионите. Дяволската ловкост, интелигентността и способността да се подиграват им разрешават да демонстрират изключителна злопаметност против врага. В брака Скорпионът е податлив към изменничество и в името на кариерата е подготвен да мине през главите на всеки, с цел да се домогне до мястото, към което се е устремил.

Стрелец



Противоречивият темперамент прави Стрелците луди оптимисти. Те не виждат действителността, избират да се откажат от събитията, които унищожават живота им. Разчитайки на шанса, те са склонни да се отхвърлят на половина и да се отдадат на мързел и незаинтересованост. Жаждата за пари и власт ги прави прекомерно самоуверени. Някои считат, че това е най-гадният знак от зодиака.

Според Стрелците всички други са простаци и единствено личното им мнение има право на битие. Склонността към водачество може да въвлече огнения знак в противозаконни действия, трансформирайки го в водач на проведена незаконна група или да го тласне в бездната на отчаянието.

Козирог



Козирозите могат изцяло да не помнят за фамилията, потапяйки се с глава в работата. Почти всички представители на знака виждат живота в черно и бяло, мислят песимистично, прекомерно са мрачни и преувеличават смисъла на дребните проблеми.

Упоритият знак ненавижда разпоредбите и рестриктивните мерки. Ако ги принудите да се впишат в избрана рамка, можете да получите непредвиден резултат. Ще стартират да се карат, да хленчат и да манипулират. Представителите на знака се трансформират в тирани на работа и вкъщи, демонстрирайки неучтивост и злопаметност в връзките, некадърност за сбогуване на обиди и предпочитание за отвръщане на удара.

Водолей



Един от най-сложните знаци на зодиака. Някои даже го считат за тиранин и изтезател, който не знае по какъв начин да отстъпва в разногласия и да демонстрира съчувствие. Мързелът и лекомислието могат да създадат Водолея безсистемен и лековерен.

Мечтите и фантазиите могат да заменят действителността за него. Желанието да избави света и да стане прочут кара Водолея да взема пари на заем и да ги харчи, без да извършва отговорностите си. Без способността да управляват фантазиите и да ги съпоставят с опциите, Водолеите няма да могат да реализират триумф в живота и ще се ядосват на себе си, обиждайки другите.

Риби



Рибите са склонни да се отхвърлят, без даже да се опитат да схванат методите за излизане от сложна обстановка. Освен това те са прочувствено нестабилни, от време на време демонстрират внезапна безчувственост, различен път – неутолима пристрастеност. Двойствената природа на знака ги раздира, склонявайки ги или към съзидание, или към опустошение, и ги принуждава да избират или скотски удоволствия, или духовни идеали.

Ето кои са отрицателните черти на представителите на зодия Риби: податливост към машинация, колебливост и нерешителност в себе си, неспособност да споделят твърдо " не " в отговор на операция. Непредвидимите дейности на Риби могат да объркат близки и другари, да ги отхвърлен и да ги накарат да се разочароват от тях. 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР