Николай Чудотворец е един от най-почитаните светци в света и

...
Николай Чудотворец е един от най-почитаните светци в света и
Коментари Харесай

Силна молитва към Николай Чудотворец за помощ

Николай Чудотворец е един от най-почитаните светци в света и в  България. Наричан е още Николай Угодник, Свети Никола. Смятан е за настойник на децата и пасажерите.

Почитаме го на 9/22 май (пренасяне на мощите му) и на 6 декември – денят на гибелта.

Може и даже е належащо да се четат молебствия вкъщи освен в паметните дни, само че и във всеки различен. Казват, че Николай Чудотворец неуморно се моли за нас, чувайки всички наши молебствия. Той моли Господ на небето да се смили над грешниците и да благослови невярващите.

Как да се молим на свети Николай

Духовенството има вяра, че Николай Чудотворец постоянно ни чува, даже в случай че молитвите ни са спонтанни. Ако помолите за помощ отвън дома, тогава Николай Чудотворец ще ви чуе и несъмнено ще ви помогне да преодолеете всевъзможни компликации, да се справите с проблемите.

Можете да се помолите на светеца заран и пред идния сън, пред иконата или просто по този начин. Основното е молитвите ви да са откровени. Разбира се, молитвата пред икона със свещ в самотност е най-хубавата молитва от всички, само че Свети Никола може да помогне на вярващия във всяка обстановка – просто помолете.

Силните молебствия от време на време се пишат на лист хартия, сгъват се и се носят с нас. В случая с Николай Чудотворец това също работи.

Силна молитва към Николай Чудотворец

Ако смятате, че имате потребност от помощ, прочетете тази мощна молитва, която ще ви направи по-уверени в себе си, ще облекчи страховете и ще ви сложи на верния път. Препоръчително е да я запомните:

„ Свети Николай, угодниче Божий и алтруист, уточни ни верния път в живота, подари ни прояснение, благополучие и обич, с цел да ги споделим с околните. Спаси ни от недоброжелатели и всяко зло, дай ни сили да приемем това, което не можем да променим. Укрепи вярата ни, тъй че да бъдемм по-близо до нашия Бог, Исус Христос, Светия Дух и Всемогъщия Отец. Моли се на Божията майка за здравето на нашите деца и нашите родители. Излекувай нашите духовни и физически рани, с цел да можем да служим на нашия Бог и да живеем в благополучие. Премахни скръбта от сърцата ни, тъй че светлината на Бог и Неговата обич да озари тъмните ни души. “

Тази молитва може да се чете по време на пътешестване, по време на настъпване на неприятни мигове в живота, а също и просто по този начин – преди лягане, след пробуждане. Помолете Николай Чудотворец за всичко, което ви липсва.

Приживе светецът направил доста положителни каузи, излекувал доста хора и ги насочил в правия път. Нищо чудно, че го назовават ​​Чудотворец, тъй като още приживе той станал прочут с чудеса. Това била силата на молитвата и вярата, тъй че можете да излекувате душата си с молебствия.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР