Никола Минчев определи, че независимо, че съставът на проектокабинета Габровски

...
Никола Минчев определи, че независимо, че съставът на проектокабинета Габровски
Коментари Харесай

Н. Минчев: ПП няма да подкрепи кабинета ”Габровски”, защото е с бивши министри от Тройната коалиция

Никола Минчев дефинира, че без значение, че съставът на проектокабинета " Габровски " е явен, от Политическа партия няма да го поддържат, тъй като е значимо, че в основата си мандатоносителите са ГЕРБ-СДС.

 

Никола Минчев посочи, че това, което прави усещане на него и съпартийците му е, че в състава на кандидат-министрите има доста фигури, които са свързани с някогашни министри от Тройната коалиция на Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и Национална движение „Симеон Втори". Тя ръководи в интервала 2005-2009 година.

 

Минчев напомни, че когато Борисов пристигна за първи път на власт през 2009г. е

обяснявал, че Тройната коалиция от Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и Национална движение „Симеон Втори" е най-лошият кабинет, който е управлявал България и е належащо да бъде отстранен. 

 

Никола Минчев уточни съответни фигури: " Цели двама министри от това държавно управление са включени като вицепремиери. Прави усещане, че има двама министри, които са били част от служебно държавно управление на Румен Радев са включени. Това са Малина Крумова и Николай Павлов. Павлов беше длъжностен министър на енергетиката и в този момент ще заеме тази служба. "
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР