Никога не си твърде млад, за да бъдеш интернет звезда

...
Никога не си твърде млад, за да бъдеш интернет звезда
Коментари Харесай

Удивителен момент. Бебе пляска с ръце в утробата, докато майка му пее (видео)

Никога не си прекомерно млад, с цел да бъдеш интернет звезда и това неродено бебе го потвърждава. Майка му Джен Кардинал разгласила клип в YouTube, който възхитил милиони консуматори.

Към видеото майката написала: „ На нашия 14-седмичен ултразвук бебето ни пляскаше, тъй че аз изпях ария с нашия доктор, до момента в който брачният партньор ми снимаше. “

Видеото демонстрира по какъв начин бебето пляска седем пъти, до момента в който Кардинал и нейният доктор могат да бъдат чути да пеят отвън кадър „ If You’re Happy and You Know It “.

Ритъмът не е нещо, с което множеството бебета се раждат. Но това – което занапред ще се ражда – май го има в обилие.

Родителите могат да бъдат чути да се смеят на назад във времето, до момента в който лекарят по-късно превърта лентата обратно, с цел да наподобява, че бебето пляска дружно с тяхното пеене.

Някои коментатори побързали да нарекат видеото подправено, само че майката споделя пред TODAY, че въпреки нейният доктор да манипулирал фрагментите, с цел да удължи аплодисментите, първите три пляскания в действителност били „ доста същински “.

„ Ходихме на ултразвук. Бебето ни плесна два-три пъти. Задъхвахме се, смяхме се “, споделя тя. „ Докторът сподели, „ Хайде да изпеем една ария “. Той върна фрагмента и ни го пусна още веднъж, до момента в който пеем, тъй че наподобява, че бебето пляска. Много занимателно. “

Говорител на Американския лицей по акушерство и гинекология споделя пред TODAY.com, че е правдоподобно бебето да е пляскало най-малко един път, обяснявайки:

„ Ембрионите  вършат всевъзможни безсмислени придвижвания в утробата, без да знаят, че го вършат – само че в случай че пляскащото придвижване е същинско, случило се е единствено един път и евентуално са го редактирали, с цел да се повтаря. “

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР