Ники Михайлов и Николета Лозанова си подариха романтично бягство. Двамата

...
Ники Михайлов и Николета Лозанова си подариха романтично бягство. Двамата
Коментари Харесай

Николета и Ники М. с романтично бягство

Ники Михайлов и Николета Лозанова си подариха сантиментално бягство. Двамата употребяват няколкото почивни дни на вратаря, с цел да отидат на топло, научи  HotArena.

Този път моделката държи да резервира в загадка място на пътуването.  Затова отбелязва местоположението с „ някъде по света “, „ няма да ви кажа “ и „ някъде там “. Двама са се настанили във вила, която разрешава цялостно уединение. Тя е обградена от гора с маслинови дървета, разполага с басейн на двора с аспект към морето.

„ Няколко дни в парадайса “, похвали се Лозанова. Факт е че вилата е толкоз усамотена, че тя умерено може да  разтвори големите прозорци на банята до момента в който си взимам вана. Под фотосите на Николета вървят оферти за сантименталното място на което тя и Ники Михайлов избягаха. Вариантите са многочислени – Кипър, Гърция, местоположения в Италия, Турция, Португалия. Николета вся спомагателен ужас, като лайкна всяко едно от догатките.

Преди ваканцията миската бе в Париж. Там посети няколко от ревюта на Седмицата на модата във френската столица. Сетне мина и през Рим, писа „ България Днес “.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР