Никакво измиване на ръце няма със служебния кабинет. Само преди

...
Никакво измиване на ръце няма със служебния кабинет. Само преди
Коментари Харесай

Между БСП и Радев нямало напрежение, уверява Свиленски

" Никакво измиване на ръце няма със служебния кабинет. Само преди 3 дни на масата на Народното събрание беше препоръчана стратегия за излизане от рецесиите. За страдание болшинството, което не желае да има парламент, а да има безпорядък и съсипия, победи в 47-то Народно заседание ". Това съобщи ръководителят на парламентарната група на Българска социалистическа партия Георги Свиленски пред БиТиВи.

Българска социалистическа партия се готвили за различен вид тържества на Бузлуджа, само че в последна сметка отиват на предварителни парламентарни избори. Служебният кабинет има дилемите с изключение на да проведат изборите, да решат рецесиите в страната, уточни Свиленски.

Българска социалистическа партия знае по какъв начин да действа след предварителните избори през октомври месец. Решението по какъв начин ще се явят социалистите на изборите, Националният съвет на партията ще реши в околните дни. Относно другите партии, Има Такъв Народ посочили, че са обезсърчителен сътрудници и Свиленски поучава никоя партия да не прави коалиция с партията на Слави Трифонов. Коалиционното ръководство е мъчно ръководство и е ръководство за политици, а не за държавници и интриганти, заяде се Свиленски с Има Такъв Народ.

Българска социалистическа партия няма да мълчи, когато се протяга ръка върху достиженията и напъните да направи държавно управление с третия мандат. Свиленски увери, че няма напрежение сред Българска социалистическа партия и президента Румен Радев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР