Ние сме партия, която си държи на думата, изпълняваме това,

...
Ние сме партия, която си държи на думата, изпълняваме това,
Коментари Харесай

Тошко Йорданов посочи кой е виновен за скъпотията у нас

Ние сме партия, която си държи на думата, изпълняваме това, което сме споделили и рано или късно това се отплаща. Хората могат да бъдат заблуждавани, само че истината най-после излиза. Това съобщи в " Лице в лице " Тошко Йорданов от Има Такъв Народ.

Снощи, допускам, сте гледали мача, в който македонската публика крещеше ужасни неща против българите. Ние настоявахме да се съблюдава сделката, че първо ще изгладим нещата, след това ще вдигнем ветото. Европейски Съюз беше притиснат да вдигне ветото и да одобри Македония като членка поради войната в Украйна, само че това опонираше на българския интерес. ", напомни Йорданов.
-->
" Василев и Петков са нездравословни за изпълнителната власт. Василев е направил страшни пакости - ходете му благодарете за инфлацията - всичко се случи поради него ", безапелационен е сценаристът.

" Ако партии, които имат обща цел имат разсъдък - има правила, които би трябвало да се съблюдават тогава може да се направи коалиция. ", обясни той.

" Политическите водачи са нездравословни за изпълнителната власт. Егото на Кирил и Асен провалиха кабинета. Сега Политическа партия като влязат с по-малко депутати ще се огледаме между тях и нямаме какво да създадем. ", сподели Йорданов.

" Радев, или Плевнелиев, или който и да е, се избира с над 51% от българите. С президентска република ние ще имаме непоклатимост и няма да вършим избори през 3 месеца. Тогава ще се знае кой взима решенията. ", заключи той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР