Кейлеб Купър, пробивната звезда от Фермата на Кларксън“, откровено сподели

...
Кейлеб Купър, пробивната звезда от Фермата на Кларксън“, откровено сподели
Коментари Харесай

Звездата от „Фермата на Кларксън“ Кейлъб Купър се зарича да напусне шоуто поради страхове за бъдещето си

Кейлеб Купър, пробивната звезда от „ Фермата на Кларксън “, искрено показа своето оскърбление и решимостта си самичък да има парче земя.

Само на 25, Калеб се трансформира в известно име като правилния асистент на Джереми Кларксън в хитовата поредност на Amazon Prime. Бившият водещ на Top Gear сграбчи Diddly Squat Farm в Cotswolds през 2008 година и се впусна в земеделието единадесет години по-късно.

С втория сезон на техните селскостопански завършения, който следва да се появи в Prime Video, пристрастеността на Kaleb през целия живот към земеделието не е загадка. Той е присаждал в полетата на Чипинг Нортън, Оксфордшър, доста преди началото на мандата на Кларксън.

Въпреки стремежите си да бъде самичък себе си началник във фермата, Калеб разкри прекомерно високите разноски, които го стопират да реализира своите цел тъкмо в този момент. Говорейки пред The ​​Telegraph, той се оплака от извънредно високите цени, като сподели: „ Всичко е безпределно “, само че настоя, че не би мечтал да напусне обичания си Чипинг Нор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР