Ние сме партия, базирана на ценности и принципи. Ако някой

...
Ние сме партия, базирана на ценности и принципи. Ако някой
Коментари Харесай

Кирил Петков: Неудобни сме - никой не може да ни се обади и да ни каже какво да правим


„ Ние сме партия, основана на полезности и правила. Ако някой ги нарушава, ние ще подлагаме на критика. Не сме в политиката, с цел да бъдем другари или врагове с някого. Ние сме в политиката, с цел да става животът на българските жители по-добър. “ Това съобщи пред bTV съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков.

Той съобщи, че са влезнали в политическите процеси с дела и са останали самостоятелни от никого.

„ Заради това сме неуместни. Никой не може да ни се обади по телефона и да ни каже какво да вършим, както са привикнали “, съобщи той в коментар на изострените им връзки с президента Румен Радев.

" Реториките нямат значение. Имат значение дейностите на служебното държавно управление през последните два месеца. Последното огромно отчаяние беше към Българската банка на развиване, от който е откраднат 1 милиарда, а тази сума разпределена сред 8 компании ", съобщи Петков.

" Всички капацитети на България са тук. Страната ни би трябвало пораства с голяма скорост и да сме едни от най-проспериращите, имаме умни хора, условия за туризъм, а това не се случва ", сподели още съпредседателят на " Продължаваме промяната ".

" Докато 7 месеца бяхме в ръководството, 1 милион пенсионери минаха над линията на беднотия. Това ме прави благополучен. За първи път от 30 години успяхме да понижим неравенството. Нямаше нито ден с спиране на газа към нас ", уточни той.

Кирил Петков съобщи, че първия мандат няма да бъде подсилен, а втория мандат биха го поели единствено с " Демократична България ", и то при редица условия.

" Нямаме нищо персонално проф. Габровски, само че виждаме, че Борисов ще взема действителните решения. Не желаеме връщането на този модел ", сподели още Петков.

Какво още сподели Кирил Петков вижте във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР