Ние сме много, много горди с отношенията си с Франция.

...
Ние сме много, много горди с отношенията си с Франция.
Коментари Харесай

Борис Джонсън: Любовта ни към Франция е неизкоренима

Ние сме доста, доста горди с връзките си с Франция. Любовта ни към Франция е неизкоренима, съобщи английският министър председател Борис Джонсън, представен от Ройтерс.

Премиерът се пробва да изглади връзките с Франция, откакто договорка сред Съединени американски щати, Англия и Австралия за доставка на нуклеарни подводници разгневиха Париж, показва организация Блумбърг.

Обединеното кралство и Франция работят по взаимни военни интервенции в Мали и в балтийските страни, както и по стратегия за симулирани нуклеарни тествания, е споделил съгласно Блумбърг още Джонсън на път за Ню Йорк.

Британският министър председател отпътува на четиридневно посещаване в Съединени американски щати дружно с висши членове на държавното управление, с цел да призове международните водачи, участващи в общото заседание на Организация на обединените нации, да подхващат незабавни дейности против климатичните промени преди международната среща на върха за климата в шотландския град Глазгоу през ноември, показва Асошиейтед прес.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР