Ние сме живите мъртви, призна режисьорът Люси Иларионов в предаването

...
Ние сме живите мъртви, призна режисьорът Люси Иларионов в предаването
Коментари Харесай

Режисьорът на поп фолк клипове Люси Иларионов: Фалирах буквално за ден

 " Ние сме живите мъртви ", призна режисьорът Люси Иларионов в предаването " На кафе "  след откриването на ресторанта си в Елин Пелин.

Мечтата за заведения била на половинката му Ани Хоанг, която доста желала да стопанисва малко и уютно местенце за ядене. Двамата положили доста старания благодарение на бащата на Ани да създадат ресторантче, което разкрили на 12 март, а на другия ден-13, бе оповестено изключителното състояние.

" Фалирахме безусловно за ден ", призна Илирионов, който вложил всичките си спестявания в баровското заведение до парка на Елин Пелин. Двамата с Хоанг били като попарени при започване на карантината, тъй като били заредили доста храна и питиета за откриването, които трябвали сами да изядат, написа " Хотнюз ". 

Те не могат да аплайват по мярката 60 на 40, тъй като тя изисква да се потвърди спад на приходите спрямо минали месеци и години, а тяхното заведение работило едвам един ден. Ресторантът наел двама готвачи от чужбина-Мелек от Турция и Дафне от Гърция, само че кухнята, която щяло да предлага била италианска.

Явно с изключение на за заем, заведението плаче и за " Кошмари в кухнята " с тази объркана концепции, разясняват кулинари. Вместо да заложи на балканската скара и гръцките салати поради готвачите, Люси изясни, че е напълнил хладилника с подготвени сандвичи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР