Ние нямаме още готово законодателство, което да покаже каква ни

...
Ние нямаме още готово законодателство, което да покаже каква ни
Коментари Харесай

Борисов: Ние нямаме готово законодателство за службите

Ние нямаме още готово законодателство, което да покаже каква ни е визията за тези служби. Когато имаме, ще пристъпим към тях. Нищо не постанова по този начин незабавно да се приказва сега. Това съобщи Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание във връзка отхвърли на ГЕРБ-СДС да поддържа сливането на службите, съобщи кореспондент на " Фокус “ .

" Държа доста на военачалник Атанасов. Той знае това.Няма нищо, което да опонира на говореното. Сега, по време на война, когато текат маса интервенции по службите, дружно с нашите сътрудници, едно преструктуриране, обединение, под половин година не минава “, съобщи Борисов.

Лидерът на ГЕРБ изясни, че не е срещу сливането на ДАР и " Военно разузнаване “, само че по думите му това би трябвало да се случи в миг, когато ситуацията е спокойна. Сега съгласно него диалогът за преструктурирането на тези звена, пречи и на работата на чиновниците.

" Службите са като ветропоказатели, съставът стопира да работи и стартира да се ослушва какво ще се случи. Виждате дронове, какви ли не проблеми. Те би трябвало да работят интензивно до времето, в което не сложим на масата предложенията ", сподели той.

Той обаче бе безапелационен, че ГЕРБ-СДС ще поддържа възможна кандидатура на Атанасов за началник на някоя от службите за сигурност

" Ако господин Атанасов каже през днешния ден, че е подготвен да оглави, която и да е работа, с две ръце го поддържаме в Народното събрание “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР