Ние не подадохме наш кандидат за гласуване, гласувахме въздържал се

...
Ние не подадохме наш кандидат за гласуване, гласувахме въздържал се
Коментари Харесай

За Кирил Петков било важно да има подход, а не дали ще има председател на НС днес

Ние не подадохме наш претендент за гласоподаване, гласувахме въздържал се за първата политическа мощ, не слагаме наш претендент с концепцията, че ГЕРБ би трябвало да обезпечи болшинството си за избиране на ръководител. Това не се случи. Следващият ход е нетрадиционен.

Важното е имаме ли метод, а не имаме ли ръководител или не в днешния ден. Очаквам през днешния ден да се основат тези групи да се работи събота и неделя. Надявам се другата седмица, в случай че имаме цели за първите 2 месеца, ще се излъчи ръководител с ротационен принцип. Това би значело нещо разумно като първа стъпка напред, акцентира Петков. Трябва да има кабинет, зад който да стои политическа поддръжка, всичко друго е мираж. Ще се предложи повсеместен кабинет за гласоподаване, с цел да покажем, че никой не бяга от отговорност, а не, че нямаме ясни претенденти.

В предишното Народно събрание законите по ПВУ не се гласоподаваха, правосъдната промяна и взехме решение да предложим ротация, джентълменско съглашение, като на всеки два месеца се прегласува ръководителят на Народно събрание, сподели пред bTV Кирил Петков от Политическа партия.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР