На 27-ми и 28-ми април се проведе поредната национална среща

...
На 27-ми и 28-ми април се проведе поредната национална среща
Коментари Харесай

На национална среща ПП „Единение“ определи стратегията си за предстоящите избори

На 27-ми и 28-ми април се организира следващата национална среща на. Събитието събра представители от структурите на партията от цялата страна, в това число съпредседателите Иван Христанов и Иван Манев .

Срещата беше проведена за подготовка за идните парламентарни и европейски избори , като главен акцент беше подложен на тактиката и образуването на изборни листи. По време на разискванията бе реализиран консенсус по отношение на предизборната акция и други вътрешнопартийни въпроси, които бяха оценени като извънредно ползотворни.

Партията цели да сложи акцент върху смисъла на националната еднаквост, земята и суверенитета като съществени стълбове на българската държавност и общество. От политическата групировка обрисуват три съществени аргументи , с които заслужава доверието на българските жители:

– Ние работим в полза на България
– Ние се доказахме в битката с корупцията
– Ние не крием зад себе си олигарси и посолства.

Политическа партия „ Единение “ ще се явят независимо на идните парламентарни и европейски избори, които ще се проведат на 9 юни 2024 година. Партията приканва своите членове и симпатизанти да поддържат тяхната предизборна акция.

Лидерът на Политическа партия „ Единение “ Иван Христанов за изборите: Този път ще бъде война на живот и гибел!

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР