„Ние като нация се водим от две основи – лакомията

...
„Ние като нация се водим от две основи – лакомията
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Лакомията и глупостта ни водят като нация

„ Ние като нация се водим от две основи – лакомията и нелепостта. Докато се ръководим от тези неща, това ще е нашата национална съдба”. Това разгласи в предаването „ Тази сутрин” водачът на „ Движение 21” Татяна Дончева във връзка тежката автобусна злополука край Своге и реакцията на властта.
Зам.-кметът на Своге: Мантинелата на съдбовния завой не е сложена от нас Според АПИ мантинелата на това трасе е поставена там от общината, а не от тях, тя не била част от плана
„ Всяка преживелица може да бъде употребена политически и това не е бедата. Въпросът е дали при станалата покруса се търсят решения на действителни проблеми и дали се търсят на вярното място. Катастрофата край Своге сложи серия от въпроси. Системата на публичните поръчки и нейните пороци са ясни на всички – че има няколко доближени на властта компании, което са си „ послали”, с цел да получават единствено те поръчките, че тази система стартира да дава дефекти”, разяснява Дончева.

По думите още веднъж се търсят дежурни виновници, като водача на рейса, само че този път не се следи предпочитание у поданството да ненавижда водача, а за първи път се слага въпросът за положението на пътищата.

Дончева попита за какво за ремонта на трасето гаранцията е единствено 2 година, колкото е за ел. уредите, които си купуваме от магазина и за какво нпрекъснато се приказва за понижаване скоростта у нас в случай, че се създават все по-мощни коли.
Експерти: Пътят край Своге е „ антистроителство ” Те разясниха, че е неуместно АПИ да изпрати пет писма с искане за ремонт на трасето, компанията да не го ремонтира в желаните периоди и АПИ да не реагира по различен метод
Ами направете по този начин софтуерно, че колите у нас да карат с до 50 км в час, сподели водачът на „ Движение 21”.

Вижте повече във видеото:

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР