Ние имаме добре структурирана конституционно парламентарна република. Това, че не

...
Ние имаме добре структурирана конституционно парламентарна република. Това, че не
Коментари Харесай

Първанов: Аз съм против идеята за президентска република

Ние имаме добре структурирана конституционно парламентарна република. Това, че не съумяваме да я осъществим с действително наличие, е повреден политическия модел. Трифонов няма да завоюва България. Това сподели президентът на България от 2002 до 2012 година Георги Първанов в предаването „ На фокус “ по Нова телевизия.

Той се разгласи срещу президентската република и изрази подозрение, че конституционната смяна може да бъде реализирана. „ Партиите от настоящия парламент ще се възпроизведат във Великото национално заседание, въпреки и в друго съответствие, и отново няма да има гласоподаване на концепцията за президентска република “, счита Първанов.

Той разяснява и публикациите на „ Ди Велт ” и „ Политико ”, съгласно които България е доставяла на Украйна гориво и оръжия от руската ера още при започване на войната, само че е пазила това в загадка. Той означи, че в политическите и оръжейни среди това се е коментирало интензивно. „ Тук няма място за отказване, това се е случило. Кой поема отговорността – да седнат да се схванат Кирил Петков и Корнелия Нинова. Важно е за морала, тъй като се увъртане, крием, някой лъже. Ако Нинова желае да отбрани достойнството си, да съди „ Ди Велт ”. Тук става дума за крупна спекулация, в честен проект, на гърба на българина ”, разяснява Първанов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР