Ние бихме разговаряли и с Има такъв народ, но мисля,

...
Ние бихме разговаряли и с Има такъв народ, но мисля,
Коментари Харесай

Мирчев описа каква фигура ДБ биха предложили за премиер


Ние бихме разговаряли и с " ИТН ", само че мисля, че диалогичната политическа мощ в Народното събрание е " Демократична България " (ДБ) и естественият ход е Демократична България да получи третия мандат, с цел да може да създадем един баланс в ръководството. Това разяснява Ивайло Мирчев от Демократична България пред публицисти в Народното събрание.

Той уточни, че в случай че президентът реши да им даде третия мандат, ще беседват с партиите от досегашната коалиция. Не ни трябват избори сега, уверени сме в това и можем да приказваме за небосвод до локалните избори за съответни неща, които едно сходно държавно управление да извърши, съобщи депутатът от Демократична България.

Мирчев разказа каква фигура биха предложили за министър председател - " диалогичен човек, човек на разсъдъка, който може да сплотява и да потушава спорове и да прави работа като министър председател ". Той обаче уточни, че занапред това ще бъде обсъждано с сътрудниците им и няма смисъл да се спекулира с имена сега.

При всички положения не трябва кабинетът да бъде посипан с ярки политически фигури, по-скоро би трябвало да има висока степен на експертност, а и да се опитаме да оберем един небосвод до локалните избори, в който той да свърши съответни неща, разяснява Ивайло Мирчев.

По-рано през днешния ден министър председателят Кирил Петков разгласи, че " Продължаваме Промяната " ще върне проучвателния мандат за сформиране на държавно управление несбъднат.

По информация на Българска телеграфна агенция. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР