Нидерландският наставник на Аякс Ерик тен Хаг е основен фаворит

...
Нидерландският наставник на Аякс Ерик тен Хаг е основен фаворит
Коментари Харесай

Стана ясна неустойката, която Ман Юнайтед ще трябва да плати за Тен Хаг

Нидерландският ментор на Аякс Ерик загар Хаг е главен любимец за мениджърския пост в Манчестър Юнайтед, а тази му позиция се е укрепила още повече след първия кръг договаряния извършени от управлението на “червените дяволи ” с евентуалните претенденти. Преди няколко дни пресата в Англия осведоми, че от британския отбор са почнали изследвания във връзка евентуалната наказателна клауза, която ще би трябвало да платят, с цел да вземат треньора.
 Останаха единствено двама: втори кръг от договаряния и решение за нов управител в околните дни в Ман Юнайтед Останаха единствено двама: втори кръг от договаряния и решение за нов управител в околните дни в Ман Юнайтед
Днес медиите към този момент излизат и с съответна цифра и тя е 4 милона евро, против които шефовете на нидерландския гранд ще се съгласят да пуснат наставника. От управлението на Аякс към този момент на няколко пъти индиректно обявиха, че няма да вършат пречки на Тен Хаг, защото са наясно с изискванията в актуалния футбол и са подготвени да го пуснат, въпреки да ценят високо работата му.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР