Ни моъ… Знаете, че Деса, на потника, много обича да

...
Ни моъ… Знаете, че Деса, на потника, много обича да
Коментари Харесай

Маестро унизи жестоко Радев на концерт в чужбина: Деси, кажи му, че за нищо не става!

Ни моъ…
Знаете, че Деса, на потника, доста обича да се усуква към назе- музиканти, артисти и така нататък Глаголът “усуква ” е прецизен, щото съм стоял до нея и тя е съвсем какъв брой мене (аз съм 197 см.) и требва да се наведеш, да се усучеш, с цел да споделяш с хората. Съчувствам ѝ….
Та, Софийска Филхармония има бляскав концерт в чужбина и Десислава Радева показва Родината, естествено. След концерта, по правило- коктейлче. Радева се радва на внимание, доста повече сервилно, в сравнение с от сърце. Маса народ се доближава, приказва с нея, подвигат се тостове. Деса е на седмото небе.
Само един сътрудник от филхармонията, свиреп облик, от самото начало седи на към 5 метра от нея, скръстил ръце и я гледа втренчено. Не отмества взор от нея. Знаете, какъв брой е гадно, когато някой те гледа упорито и несъмнено тя го е усетила, само че с нищо не демонстрира това.
Времето минава, градуса се дига, Деса е на крилете на песента, а нашия човек все по този начин вторачен в нея. По едно време тя не устоя, доближава го и споделя:
– Наздраве, Маестро!
…………….Той:
– Къде е летеца?
– Кой къде е???
– Летеца, летеца къде е?
– ……Амииии, той е по значими държавни каузи.
– Да му кажеш, че за нищо не става!!!
И сътрудника се обръща отривисто кръгом и напуща коктейла.
От Facebook профила на известния виолист Тодор Митров
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР