Нголо Канте се завърна на терена миналата седмица, за да

...
Нголо Канте се завърна на терена миналата седмица, за да
Коментари Харесай

Ключова фигура се завръща за Челси

Нголо Канте се завърна на терена предходната седмица, с цел да работи самостоятелно, само че в Челси се надяват, че той ще се върне към пълноценни тренировки дружно със своите съотборници до края на тази седмица, разкрива football.london. Полузащитникът се завръща от интервенция, която получи на подколянното си сухожилие през октомври, която старши треньорът Греъм Потър разкри, че може да го издържи отвън игра до март.

Французинът не е играл, откогато се контузи при равенството 2:2 против Тотнъм през август, когато някогашният управител Томас Тухел към момента беше отпред. Около 179 дни по-късно Челси най-сетне получи позитивни вести в това отношение и това несъмнено е късмет за укрепване на състава на Греъм Потър.

Въпреки неотдавнашното придобиване на Енцо Фернандес от Бенфика, халфовата линия на Челси в последно време е относително неуверена. Неотдавнашната продажба на Жоржиньо в Арсенал дружно с проблемите с травмите на Матео Ковачич и Денис Закария, който самият лекува проблем с подколянното сухожилие, накара Потър да стартира мача против Фулъм предишния петък с Мейсън Маунт и Конър Галахър по-назад при трима халфове, необикновена композиция, която наподобява малко евентуално да събере доста триумф в дълготраен проект.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР