Незнайно защо много жени и мъже смятат, че когато са

...
Незнайно защо много жени и мъже смятат, че когато са
Коментари Харесай

7 неща, които умният партньор не изисква от своята половинка

Незнайно за какво доста дами и мъже считат, че когато са във връзка, техният сътрудник непрекъснато им дължи нещо и би трябвало да се грижи за тях като за дете. Това надоразумение във взаимоотношенията е постоянно допускана неточност, присъща и за двата пола. Но този метод и отношение са в положение да погубят всяка една връзка, колкото и прелестна да наподобява тя първоначално.

Ще споделя с вас няколко доста значими неща, на които е хубаво да обръщаме внимание, в случай че желаеме да се радваме на прелестни връзки с колегата си.

1. Не очаквайте и не изисквайте сътрудникът ви да ви обгрижва, все едно сте бебе.

Това е доста честа неточност, която основно мъжете позволяват. Заживявайки със своята годеница, те вземат решение, че са намерили заместител на мама и могат умерено да разхвърлят и някой ще подрежда след тях. Да, но не, вие сте си избрали сателит в живота, а не домашна прислужница, уважавайте я и й помагайте, не очаквайте тя да прави цялата домакинска работа единствено тъй като е жена. И дамите, признаваме си, злоупотребяват от време на време. Има представителки на нежния пол, които вземат решение, че мъжът ще ги гледа и устоя единствено тъй като е в семейство с тях. Момичета, имайте малко горделивост, ще се чувствате доста по-добре, в случай че знаете, че сами изкарвате някакви средства и подпомагате фамилния бюджет.

2. Не очаквайте и не изисквайте от половинката да се откаже от нещата, които обича.

Не карайте обичания човек да изостави нещо, което го прави благополучен, като обичаната работа или занимание да вземем за пример, единствено тъй като на вас не ви харесва или тъй като желаете да прекарвате повече време дружно. Човек е същински благополучен, когато прави това, което обича, и в случай че е принуден да не го прави, то той ще бъде трагичен. Искате ли да извършите своята половинка нещастна? Едва ли.

3. Не изисквайте от своя сътрудник да изостави приятелите и фамилията си и да прекарва всяка свободна минута с вас.

Не се сърдете всякога когато той отиде да види родителите си, вместо да прекарате уикенда дружно, или пък в случай че тя е предпочела да отиде на кафе с приятелки, вместо да прекара следобеда с вас. Всеки от нас има потребност от моменти единствено за себе си. Все отново сте две обособени персони, а не сиамски близнаци. Уважавайте персоналното пространство на другия.

4. Не се сърдете, в случай че сътрудникът ви не споделя вашите ползи.

Много желаете да отидете да гледате онази сантиментална комедия с половинката, а той хърка още на петата минута. Ами не е фен на сантименталните филми, приемете го. И вие не умирате да ходите на футболен мач (или най-малко множеството от вас).
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР