Независимо дали става въпрос за здравословни причини, сватба, лятна ваканция

...
Независимо дали става въпрос за здравословни причини, сватба, лятна ваканция
Коментари Харесай

Колко килограма можеш да свалиш за три месеца?

Независимо дали става въпрос за здравословни аргументи, женитба, лятна почивка или вашето самочувствие, вие не сте сами в преследването на проект за намаляване, който ще ви помогне да постигнете целевото си тегло. За да отслабнете безвредно 30 кг за 3 месеца, следвайте нашето просто управление и постигнете дълготраен триумф.

Докато самата фраза " 30 кг " може да наподобяват прекомерно доста и стряскащо, в действителност задачата ви за намаляване за три месеца се равнява на към 2,5 кг всяка седмица. Това наподобява като по-постижима цел и ви дава вдъхновението, от което се нуждаете, с цел да съумеете.

Определянето на 3-месечен период също по този начин заобикаля грешката, която доста хора вършат при „ възобновяване на диетата “, което включва мощно ограничение на приема на храна за къс интервал, с цел да се получат бързи резултати. Въпреки че такава диета води до първична загуба на тегло, строгото ограничение на приема на храна не е стабилно. Много хора, които вършат диети от този темперамент, бързо се връщат към естествения си режим на хранене. Всяко изгубено тегло бързо се възвръща.

По-долу е точният способ, който можете да употребявате, с цел да подобрите триумфа си при намаляване и да го поддържате в дълготраен проект.

Стъпка 1: Направете диетичен проект

Всички знаем, че здравословното хранене е от значително значение. Следните промени водят до загуба на тегло и дълготрайната му поддръжка: 

- Увеличете потреблението на плодове и зеленчуци

- Изберете млечни артикули с ниско наличие на мазнини

- Заменете протеина с въглехидрати

Стъпка 2: Установете рутинна подготовка

Освен,че вършиме по-здравословен избор на храна, прибавянето на физическа интензивност към метода ви на живот ще ви помогне да постигнете задачата си за намаляване.

Всъщност към 20% от хората съумяват да поддържат дълготрайна загуба на тегло, като вършат диетични промени и се ангажират с високи равнища на физическа интензивност. 

За да загубите тези нежелани килограми за 90 дни, направете някои от следните неща:

- Плуване

- Бягане
 Какво ще се случи с тялото ви, в случай че ядете яйца всеки ден? Какво ще се случи с тялото ви, в случай че ядете яйца всеки ден?
Кое е първо – кокошката или яйцето? Може би това не е най-важният въпрос за мнозина, а дали яйцата са потребни или нездравословни за вашет...

- Колездене

- Фитнес

Стъпка 4: Поддържайте тежестта си дълготрайно

След като отслабнете като част от вашата 3-месечна стратегия, последното нещо което би трябвало да извършите, е да установите рутина, която ви разрешава да поддържате новото тегло и да сте здрави. Проучване сподели, че хората реализират този триумф, като: 

- прецизно придържане към диета с ниско наличие на мазнини и калории
 Ново изобретение спомага за оцеляване след инфаркт Ново изобретение спомага за оцеляване след инфаркт
Страхът от паяци или арахнофобията е една от най-често срещаните уплахи. Според ново изследване обаче нашите осемкраки другари може да с...

- Физическа активност

- Закуска - тя е наложителна!

- Поддържане на непрекъснати хранителни навици 

Като резюме:

Когато търсите най-хубавия метод да свалите 30 кг за 3 месеца, това може да ви наподобява като обезсърчаваща задача първоначално. Както показахме в нашето управление, осъществяването на здравословни диетични промени и намирането на форма на упражнение, която ви харесва, може да ви помогне да постигнете задачата си.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР